luni, 18 ianuarie 2016

2016 - Anul Maimutei de Foc Yang

Conform calendarului chinezesc, Anul Maimutei incepe la 8 februarie 2016 si se incheie pe 27 ianuarie 2017.

Acest an se anunta a fi un an cu evenimente memorabile si schimbari majore atat pe plan individual cat si la nivel mondial. Vom urmari cu atentie evenimentele si vom vedea. Deja de la sfarsitul lui 2015 am vazut framantarile care au loc in Europa si este doar inceputul. Ca sa putem previziona cum va evolua acest an, trebuie mai intai sa vedem care sunt caracteristicile acestei zodii si in special personalitatea Maimutei de Foc.
MAIMUTA de Foc
Acest nativ este fascinant prin vitalitatea , energia debordanta si expresivitatea sa. Puternic si hotarat, ambitios si mereu in actiune, vrea sa fie cel mai bun in toate si reuseste, pentru ca este facut sa conduca.
Un individ nascut in anul Maimutei de Foc, va avea intotdeauna o multime de idei originale si va fi foarte creativ si speculant. Pentru ca nu concepe sa nu fie primul in domeniul in care activeaza si are pretentia sa controleze tot, vine in conflict in repetate randuri cu alti nativi setosi de putere ( cum ar fi Tigrul, de pilda ) si poate deveni foarte incapatanat si enervant.
Caracteristici generale :
Nativii au spiritul plin de energia fulgeratoare a stramosilor nostrii.
Mintea lor are, de obicei, o agerime remarcabila. Sunt inzestrati cu inteligenta, invata rapid si, ca toate maimutele, copiaza si imita tot ceea ce-i atrage. Inteligenta lor energetica le confera, in plus, puterea de a veni cu idei noi, de a inventa noi cai de realizare a sarcinilor si de a nascoci sisteme si produse noi. Energia rapida a acestor nativi le poate parea uneori insensibila celorlalti. Pot fi acuzati de nepasare, iar colegii si prietenii pot traversa perioade de enervare intensa din cauza lor, dar Maimutele nu se infurie usor si nu poarta pica mult timp. Au personalitati extrem de independente, isi fac repede prieteni si pot fi de mare ajutor. In mod normal, Maimutele se nasc in familii care se ingrijesc bine de ele. Au o mare doza de incredere in sine – pana intr-acolo incat se pot crede mai bine pregatiti decat este cazul. Vor sa realizaze multe , sunt mereu concentrati sa se perfectioneze si au ambitia secreta de a fi eroi. Sunt foarte competitivi si hotarati sa castige in tot ceea ce intreprind. Invata din greselile lor si rareori se dau batuti. De fapt, punctul lor slab ar putea fi ca nu stiu cand sa se opresca.
Avand acest temperament aprins, fiind sireata, desteapta, hotarata si foarte activa, cu siguranta va influenta dinamica tuturor, fara nicio exceptie. Asa cum am afirmat la inceput se anunta un an al schimbarilor majore, asa ca daca v-ati propus de mult timp sa faceti o schimbare, acum este momentul potrivit!
Trebuie sa tinem cont de faptul ca Maimuta este excentrica si schimbatoare, vesela si amuzanta dar si destul de mofturoasa....este imprevizibila asa ca trebuie sa fim pregatiti  pentru cele mai neasteptate surprize si intorsaturi de situatie.
Maimuta sustine orice initiativa pozitiva, este iubitoare de nou si totodata este ocrotitoarea caminului familial de aceea pe plan personal lucrurile ar trebui sa ne mearga cat se poate de bine, daca suntem activi si avem initiative. Cei care vor fi pasivi si nu se implica nu vor beneficia de acest ajutor.
 Maimuta adora banii dar este in acelasi timp si o mare risipitoare asa ca va sfatuiesc sa fiti atenti cu cheltuielile si in acest an sa nu faceti investitii prea mari pentru ca va puteti astepta la surprize Pot avea noroc si pot castiga doar cei care sunt foarte curajosi si hatarati!

In plan sentimental, maimuta se ataseaza foarte puternic de cei pe care-i iubeste, asa ca toti cei casatoriti sau cuplurile sudate se vor bucura de o perioada deosebit de favorabila in plan sentimental. Tinerii indragostiti vor avea parte de atentie si afectiune reciproca. 2016 va fi anul in care divorturile si despartirile vor fi din ce in ce mai rare.

Sanatatea in anul Maimutei este" imprevizibila" pentru toate zodiile. Tot ce putem face este sa ne odihnim, sa dormim suficient, sa incercam sa avem o alimentatie sanatoasa, sa nu facem excese si mai ales sa invatam sa fugim de stres relaxandu-ne la fiecare sfarsit de saptamana in aer liber (plimbari, drumetii, munte, prieteni, jocuri, muzica...detasare totala pentru a face loc noului, ideilor, sanatatii trupesti si mentale)
Horoscop 2016
Cum va fi anul pentru toate cele 12 semne zodiacale: un an general de bun augur pentru Sobolani, Bivoli, Dragoni, Cai, Maimute, Cocosi si Caini ; un an dificil pentru Tigrii, Serpi si Mistreti ; Iepurii trebuie sa aiba grija de finantele lor si Oile de sanatatea lor.

Sobolan, Dragon, Maimuta: un an surprinzator, plin de farmec si incredere, dinamic dar si instabil.

Capra, Iepure si Bivol: an pozitiv cu imbunatatiri in aproape toate domeniile vietii, care se va finaliza si cu cateva progrese

Cocos si Cal: un an interesant, stimulativ in care abunda situatiile neprevazute, ciudate ; bucurati-va de experiente neasteptate si invatati din ele.

Tigru, Sarpe, Mistret, Caine: an complex in care obiectivitatea, determinarea si ambitia, vor aduce la sfarsitul anului cele mai bune rezultate.


Va doresc un an bun plin de lumina si speranta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu