vineri, 20 februarie 2015

Diagrama Stelelor Zburatoare in 2015

 2015 - Oaie de Pamant intr-un an de Lemn.
Ne aflam intr-un an conflictual cu multe violente si dezastre naturale. Acest lucru se intampla deoarece Steaua 3 a Certurilor migreaza in acest an in centrul locuintei noastre si in plan largit : centrul institutiilor, spatiilor largi, tarilor etc. Ganditi-va la acest lucru ca si cum ar fi afectata inima. Aceasta energie distructiva se manifesta pana pe la jumatatea anului, dupa aceea lucrurile se schimba, se mai imbunatatesc. Trebuie sa vedem si partea buna a lucrurilor, Oaia este al 8-lea animal in zodiacul chinezesc, din punct de vedere numerologic anul 2015 reprezinta un An Universal ce poarta energia cifrei 8, aceasta cifra fiind asociata Bogatiei si Prosperitatii, iar Lemnu (semnul anului) reprezinta cresterea. Asa ca sunt sanse mari pentru bogatie si promovare. Nu este un an bun pentru investitii. Doamnele sunt puternice in acest an - Steaua 9 s-a mutat in palatul lor. Domnii sunt si ei bine aspectati, mai ales cei creativi si studiosi (cei care sustin examene, scriu carti ...) Pentru ca Steaua 4 a migrat in sectorul lor (atentie la legaturile pasagere care va pot ruina).
Anul acesta cel mai mare pericol este pentru copii si adolescenti deoarece in palatul lor a migrat cea mai malefica stea Marele 5 Galben.Toti copii ar fi bine sa poarte bratari sau amulete de protectie impotriva bolilor, accidentelor, diferitelor pericole.
Dar sa analizam aceste stele pe rand conform diagramei anuale a Stelelor Zburatoare.





1) Suprimarea stelelor negative:

Steaua 3 a Certurilor - Centru - este una dintre cele mai periculoase stele cu influente negative, care in acest an s-a mutat in centrul locuintei noastre. Ea poate aduce in familia noastra certuri, conflicte violente, procese in instanta, atacuri violente si atacuri la reputatia noastra.
Remedii: Placheta cu 7 Embleme Regale
Covor rosu sau Cristal rosu (focul arde lemnul - Steua 3 este element de Lemn)
Placheta cu 7 Embleme regale


    Steaua 2 a Bolilor - SE - afecteaza starea noastra de sanatate a tuturor. Sunt in special afectate fiicele cele mari ale familiei (vezi in special calatoriile cu avionul), femeile intre 40-50 de ani si doamnele insarcinate. Daca aveti dormitorul in aceasta zona incercati sa dormiti in acest an in alta camera. Exista pericol real de epidemii si tulburari ale pielii care vor afecta in primul rand pe cei nascuti in anul Sarpelui sau Dragonului.
Remedii: afisati in sectorul de SE , o Pasare Garuda, un Wu Lou Garuda si Roata Longevitatii (roata care contine mantre - rugaciuni- pentru sanatate si viata lunga ale celor 3 zei ai sanatatii). Roata trebuie invartita zilnic pentru ca aceste rugaciuni sa ajunga la ceruri. Cei nascuti in anii Sarpelui si Dragonului trebuie sa poarte pe tot parcursul anului, amulete si bratari de protectie a sanatatii.



Pasarea Garuda

Wu Lou Garuda

Roata longevitatii

                            

                 
Steaua Marele 5 Galben - V  - reprezinta cea mai distructiva stea. Ea aduce mare ghinion celor care dorm sau lucreaza in camere aflate in sectorul vestic si celor care sunt nascuti in anul Cocosului. 5 Galben provoaca accidente, pierderi de avere si multa nefericire. Este afectata in primul rand fiica cea mica a familiei.
Remedii: afisati in  acest sector Coloana cu Sutra Inimii (puneti acest remediu chiar si pe peretele de vest al dormitorului, indiferent in ce locatie se afla),  si Stupa Mahaboudhi. Cei nascuti in anul Cocosului ar trebui sa poarte tot anul un colier sau amuleta cu Buddha Amitabha si un breloc cu Sutra Inimii, pentru a fi protejati de toate relele si ghinioanele ce li se pot intampla.


Coloana cu Sutra Inimii

Mahaboudhi Stupa

Colier Buddha Amitabha

Breloc cu Sutra Inimii

                           
Steaua 7 a Jafurilor si Violentei - S - afecteaza in primul rand pe cei nascuti in anul Calului si fiicele mijlocii ale familiei. Aceasta stea aduce mari conflicte si framantari. Fratii se pot trada intre ei, pot exista mari rasturnari de situatii in familie; unitatea familiei poate fi afectata. Exista pericol de arme de metal si jaf pentru cei a caror intrare in casa este in sectorul de S sau pentru cei care au dormitorul in acest sector.
Remedii: afisati in sud Totemul Antiefractie.
Cei nascuti in anul Calului si fiicele mijlocii trebuie sa poarte tot anul asupra lor Amuleta Antiefractie

Totemul Antiefractie

Amuleta Antiefractie
                
                  2) Consolidarea stelelor de bun augur

Amplificarea acestor stele va maximizeaza potentialul de a obtine ceea ce va doriti de la acest an.

           
Steaua 8 a Bogatiei - N - aduce abundenta si prosperitate. Noroc de bogatie pentru cei care locuiesc in camere din sectorul N al locuintei, pentru cei a caror usa de intrare in casa se afla in N si pentru cei nascuti in anul Sobolanului.
Activatori: Clopotel cu 8 Tije si Lacrimi din Cristal Albaste (activeaza apa - elementul sectorului N)


Cloptei cu 8 lacrimi din cristal albastru


             
Steaua 6 a Norocului Ceresc - NE - de norocul adus de aceasta stea beneficiaza cel mai tanar dintre fii si cei nascuti in anii Bivolului si Tigrului. Indiferent cate necazuri si ghinioane ati avea in acest an, aceasta stea daca este bine reprezentata va va ajuta sa faceti fata oricarei situatii. Va ajuta sa va dezvoltati din punct de vedere spiritual.
Activatori: plasati in acest sector un Bol de Cristal cu Tigru si Bivol insotite de simbolurile bogatiei, pentru a atrage norocul si a consolida aceasta stea.
Bol de Cristal cu Tigru si Bivol


             
Steaua alba 1 a Victoriei - E - aduce victorie asupra concurentei si succesul in cariera. Sunt avantajati cei care au intrarea casei in acest sector, De aceasta stea mai beneficiaza si fiul cel mare al familiei precum si cei nascuti in anul Iepurelui.
Activatori:  Flori de Lotus si Crapi de Cristal pe Apa
Flori de Lotus si Crapi de Cristal pe Apa

         
                 

Steaua Scholastica 4  Romantismului - NV - aduce popularitate si noroc barbatilor si celor nascuti in anii de Caine si Mistret. Cei care doresc sa se casatoreasaca pot purta Esarfa Rosie a Popularitatii cu Insemnele Norocoase.
Activatori: Roata Rosie cu Mantre, poate activa alaturi de alte simboluri acest sector.
Esarfa Rosie a Popularitatii
Roata Rosie cu Mantre

                 
Steaua 9 A realizarilor - SV - aduce faima si recunoastere in acest sector. Sunt avantajate femeile pentru ca SV-ul este sectorul matriarhal. Au noroc de prosperitate cei nascuti in anii  Maimutei si Oii.
Activatori: expuneti in acest sector o Stampa cu 9 Pauni.


Stampa cu 9 Pauni


3) Reguli foarte importante in acest an

Steaua Cele 3 Ucideri - V -
evitati boala, accidentele, procesele si dezastrele naturale daca suprimati aceasta stea nefasta daca afisati in acesta sector din locuinta dvs. Cei 3 Gardieni Celesti, Pagoda cu 5 Elemente si Toiagul Ksitigarbha
Cei 3 Gardieni Celesti

Toiagul Ksitigarbha

Pagoda celor 5 Elemente

Marele Duce Jupiter - SV - nu stati cu fata spre aceasta directie. Nu faceti zgomot si nu renovati acest sector pana la inceputul lui februarie 2016. Daca-l deranjati pe Marele Duce Jupiter veti avea in acest an pierderi financiare, ghinioane de tot felul si boala.
Cei nascuti in anii: Oaie, Dragon, Bivol si Caine trebuie sa poarte tot anul 2015 o amuleta cu Tai-Sui
Pentru a suprima aceasta stea afisati in acest sector al locuintei un PI Yao  si o Placheta cu Tai-Sui




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu