sâmbătă, 1 februarie 2014

Stelele zburatoare in Anul Calului de Lemn - 2014


Noua diagrama Feng Shui intra in viguare de pe data de 4 februarie 2014. Anul Calului de Lemn este un an special deoarece cele 4 combinatii HOTU magice pot fi gasite in NORD, SUD, VEST si NORD-EST. Pentru a maximiza norocul casei dvs. incepeti prin a remedia stelele nefaste si apoi prin a sporii prin activatori stelele de bun augur.
REPERE PENTRU ANUL CALULUI DE LEMN:
Femeile se bucura de steaua Victoriei in acest an si prin urmare, femeile in putere, active vor fi la inaltime. Doamnele care urmaresc sa avanseze in cariera sau spiritual trebuie sa afiseze o imagine a generalului Hua Mu Lan in SUD-VEST. 
Barbatii, capii de familie, parintii si bunicii de sex masculin sunt afectati in acest an de Marele 5 Galben, stea foarte nociva care trebuie foarte bine suprimata. Ea aduce pierderea averilor, boli, accidente si nenorociri. Ocupa in acest an NORD-VESTUL (sectorul tatalui; remedii - pagoda celor 5 elemente, 6 monede din metal, testoasa cu cap de dragon din metal ).
Acest an este foarte bun pentru casatorii, deoarece Steaua Dragostei, a relatiilor se afla in centrul casei. Cuplurile cu o relatie de lunga durata ar trebui sa oficializeze acest lucru, cuplurile mature ar trebui sa protejeze relatia prin remedii puternice impotriva infidelitatii oricaruia dintre parteneri ( remedii: cocos si un ventilator ).
Diagrama Path Chee anul acesta prezinta un dezechilibru de elemente: exista prea multa energie de Foc si prea putina energie de Apa si Pamant. Acest lucru va aduce mari conflicte, violenta, revolta, crime, calamitati naturale..... Protejati-va in acest an purtand in permanenta cu dvs. amuleta antiefractie si culorile benefice albastru si galben. Inconjurati-va de elemente de apa si Pamant.STELE  NEFASTE:

1) Marele 5 Galben in Nord-Vest
Temutul 5 galben aduce pierderi materiale, pericol fizic si de regula pierderea averii.
El zboara in sectorul de nord-vest care este sectorul tatalui,afectand in acest caz toate persoanele de sex masculin si cele 2 zodii care ocupa aceasta pozitie Cainele si Mistretul. Sectorul este element de metal si mai ostoieste puterea lui 5 galben care este stea de pamant. Cei care au casele cu intrarea principala pe aceasta directie trebuie sa remedieze neaparat aceasta stea (la fel si camerele cu aceasta intrare sau birourile)
Remedii:
-pagoda celor 5 elemente din metal 
-ventilatorul cu patru palete ( alunga ghinioanele in cele 4 zari)
-clopotel metalic cu 5 brate

2) Steaua 2 a Bolilor in Est
Aceasta stea ne afecteaza sanatatea si ocupa in acest an palatul de Est, care este un palat al elementului Lemn. Steaua 2 este o stea pamant si lemnul ostoieste pamantul, asadar ii mai taie din putere. Iepurii trebuie sa aiba foarte mare grija de sanatatea lor.
Remedii:
-Wu Lou auriu 
-Buddha al sanatatii
-broasca testoasa ( 3 broaste una peste alta - longevitate )
-piersicile ( simbol longevitate )
-purtati o bijuterie cu jad verde ( piatra sanatatii)
-clopotei din metal cu 6 brate

3) Steaua 3 a Certurilor in Sud-Est
Energia acestei stele aduce litigii, certuri, neintelegeri si probleme cu autoritatile. Aceasta stea are actiune dubla pentru ca sectorul de sud-est este sector de lemn si steaua 3 este stea de lemn.
Sunt afectati in special Sarpele si Dragonul ( zodiile care ocupa acest sector).
Remedii:
-Buddha vesel ( cu hainuta rosie)
-tablou Mandala cu auriu si rosu
-fete de perna si covoare rosii
-lumini puternice
-inlaturati din acest sector oglinzi si alte elemente de apa, clopotei de vant, televizoare

4) Steaua 7 a Jafurilor in Nord-Est
Aduce pericol asociat cu furt si violenta. Sunt afectate  zodiile Tigru si Bivol care trebuie sa poarte o amuleta de protectie impotriva jafurilor. Steaua 7 este element de metal si sectorul este element de pamant. Sectorul mai beneficiaza de dubla 2/7 (apa si munte) care se traduce "Noroc de mare avere".Plasati aici o fantana sau o oglinda.
Remedii:
-pereche de rinoceri albastrii
-placheta cu rinocer si elefant
-5 boluri de apa Yin (statica)
-stampa cu manter impotriva jafurilor


STELE  FASTE:

5) Steaua 8 a Bogatiei in Sud
Aduce puternic noroc de prosperitate fiind plasata in sud unde este consolidata de energia focului.
Steaua 8 este stea de pamant. Aduce perspective de avere pentru cei nascuti in anul Calului. Acest sector mai beneficiaza de combibnatia 3/8 Hotu, care aduce noroc de putere si ii ajuta pe cei care vor sa avanseze la locul de munca, pe cei care vor sa se remarce in politica sau cei care au nevoie de autoritate intr-o functie de conducere.
Activatori:
-arca cu cei 8 nemuritori
-lingouri de aur
-corabia abundentei
-calul cu pepite pe spate
-vasul abundentei
-broscuta cu banut in gura
-zeul prosperitatii

6) Steaua 6 a Bogatiei Ascunse in Vest
Aduce noroc din ceruri, noroc divin. Este foarte benefica pentru Cocosi. Aceasta locatie mai beneficiaza si de combinatia 1/6 Hotu care aduce noroc scolastic. Sectorul este de metal si steaua este tot de metal asa ca efectul se dubleza.
Activatori:
-6 monede din metal
-zeii norocului
-elefant cu trompa in sus
-liliacul
-corabie
-pagoda educatiei
-glob pamantesc din cristal

7) Steaua 1 a Carierei in Sud-Vest
Este o stea victorioasa care ne ajuta sa avansam. Beneficiaza de efectele acestei stele Maimutele si Oile (zodiile care apartin acestui sector). Este sectorul mamei (vor fi foarte norocoase femeile), sector de pamant si steaua este de apa.
Activatori:
-Kuan Kung
-sceptrul puterii
-maimuta pe cal
-maimuta pe elefant

8) Steaua 4 a Dragostei in Centru
Noroc romantic si scolastic. Aduce energii de fericire si extaz, dominand energiile de origine din inima casei. Sunt benefice anul acesta casatoriile si succesul academic. Sectorul din centrul casei este elemnt de pamant iar steaua 4 este element de lemn ( lemnul este mai puternic, suprima pamantul ).
Activatori:
-rate mandarie
-ideograma dublei fericiri
-frunza de aventurin
-crapi sarind peste poarta dragonului

9) Steaua 9 a Bogatiei viitoare in Nord
Atrage prosperitatea viitoare si aduce noroc de recunoastere a meritelor. Tot in acest sector intalnim si dubla speciala 4/9 Hotu care aduce un suflu puternic de reusite in afaceri. Beneficiaza in mod special Sobolanul (nordul este locatia lui).
Activatori:
-dragonul cu cele 9 inele
-caseta cu 9 dorinte
-nodul mistic din jad sau din metal
-testoasa cu cap de dragon cu sceptrul puterii
-oglinda

ALTE  PERTURBARI  ALE  ANULUI  2014

 Duce Jupiter ( TAI  SUI Marele) se pozitioneaza in Sud

Este de preferat sa nu renovati casa in acest sector, sa nu ascultati muzica tare si sa nu va orientati biroul catre aceasta directie. Nu-l infruntati, nu stati cu fata spre el.
Remedii:
-Pi Yao

Cele Trei Ucideri se pozitioneaza in Nord

Aceasta perturbare reprezinta cauza problemelor in relatii. Spre deosebire de Marele Duce Jupiter, care trebuie evitat, Celor Trei Ucideri trebuie sa le faceti fata, mai ales pentru ca ele ocupa un sector de 90 de grade pe cadranul busolei.
Evitati in aceste sectoare sa construiti sau sa extindeti casa, sa renovati, sa faceti zgomot mare ( inclusiv muzica).
Remedii:
-sabia de monede (taie efectele negative)
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu