joi, 19 februarie 2015

2015 - Anul Oii /Caprei de Lemn


Cei nascuti in anul Oii manifesta un tip de energie ce le permite sa suporte mari presiuni, ramanad, totusi, stabili. Au puterea de a supravietui rasturnarilor de situatie. Desi par slabi, au o tarie morala considerabila. Sunt extraordinar de muncitori, realizand nu numai sarcinile proprii, ci si pe cele preluate de la ceilalti. Chiar daca nu le plac si nu cauta provocarile, sunt dispusi sa suporte tot ce li se arunca in spinare. Uneori, pare ca isi pun in cap sa munceasca pana se prabusesc. 
Anul Oii (Caprei ) de Lemn va fi in general un an bun plin de prosperitate si abundenta, asta deorece se afla sub energia cifrei 8 ( din punct de vedere numerologic 2015 este un an universal ce poarta energia cifrei 8, cifra prosperitatii materiale si spirituale). Cifra 8 se mai numeste si "toamna numerologica" - culegem roadele muncii noastre din anii anteriori.
Cei care sunt foarte creativi vor avea de asemenea in prima jumatate a anului succes si recunoastere.
Cifra 8 este de asemenea si un numar karmic: vom avea reusite daca suntem buni, generosi, muncitori, morali, devotati, ne castigam in mod cinstit roadele muncii noastre ( atribute ale semnului zodiacal sub influenta caruia ne aflam pe tot parcursul anului).

O lege fundamentala in Feng Shui este "ciclul celor 5 elemente". Din acest punc de vedere avem de-a face cu Oaie de Pamant intr-un An de Lemn. Cei care au mai studiat stiu ca energia anului (Lemnul) va secatui energia Caprei (Pamantul). De aceea vor exista si multe zbateri si tensiuni. Va fi in acelasi timp un an marcat de evenimente ostile. Vom avea de-a face cu furie si nemultumiri in masa, relatiile internationale sunt violente si in acest an (au inceput din 2014 si vor continua...), vor fi mari schimbari in plan mondial din punct de vedere al programelor economice, programelor de sanatate, de aparare si de tehnologii noi accesibile tuturor.
Exista insa si vestile bune: Oaia este in general un semn zodiacal pozitiv iar asta ne conduce catre un an de mari perspective. Se spune ca Oaia este singurul semn din zodiac care "deblocheaza muntii de aur". Ea va reusi sa lupte cu steaua Violentei si va incheia anul cu patru realizari: Pace, Prosperitate, Parteneriate, Protectie.

In 2015 vor avea loc 4 eclipse: 2 de soare si 2 de luna. Vom fi afectati pozitiv sau negativ:
  • unii vor fii plini de energie, altii se vor simti slabiti
  • se vor inmulti depresiile
  • vor creste bioenergia si clarviziunea
  • vom fi afectati emotiv
  • vom avea temeri
  • ne vom schimba atitidinea fata de cei din jur (in bine sau in rau)
  • vor fi probleme de sanatate
  • accidente aviatice, dezastre naturale, atentate politice...se vor inmulti
Eu va doresc un an excelent si sa ne vedem cu bine si la anul! 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu