vineri, 31 ianuarie 2014

Horoscop 2014


Cateva date specifice pentru fiecare zodie in Anul Calului de Lemn ( 31 ianuarie 2014 - 18 februarie 2015 )

BIVOL

Zodia ta este caracterizata prin stabilitate, autoritate si calm. Acest lucru te ajuta sa ai o perioada echilibrata in acest an pentru a-ti consoloda evolutia personala. Simti nevoia de comunicare profunda cu cei din jurul tau, cu toate acestea s-ar putea sa fii dezamagit de o parte din prietenii din anturajul tau. Ai multa energie si planuri de viitor in acest an. 
Cei singuri se pot gandi in acest an la casatorie, chiar daca partenerul /partenera pot creea multe situatii conflictuale in modul in care doriti sa construiti aceasta relatie impreuna. Si in familie vor exista situatii nepravazute, conflicte si surprize. Situatia financiara se anunta stabila. Esti in continuare hotarat(a) sa faci totul pentru a fi remarcat(a) la locul de munca; iti doresti recunoasterea meritelor si talentelor tale si acest lucru te impinge in a doua jumatate a anului sa te faci remarcat(a). Fii precaut(a)!

TIGRU
Te vei simti foarte bine in acest an, vei trai perioade active pline de agitatie, de planuri , de aventura si optimism. Te simti in elementul tau intr-un an in care competitia si lupta pentru suprematie isi spune cuvantul. In prima jumatate a anului simti nevoia de schimbare, de calatorii, tocmai pentru ca doresti sa ai succes in ceea ce ti-ai propus.
Este posibil ca la jumatatea anului sa simti nevoia sa oficializezi o relatie in care esti implicat(a) de mai multa vreme si in care te simti foarte angajat(a) si confortabil. Daca esti singur(a), atunci in mod cert vei intalni persoana pe care o astepti de mult timp. 
Nu suporti sabloanele si asta va face ca cei din jurul tau sa fie contrariati.
Iti faci foarte multe calcule cum poti castiga mai multi bani. Daca vei fi mai pragmatic(a), vei gasi cateva variante care te vor multumi, dar pentru a le pune in practica, este nevoie de discernamant, concentrare, tenacitate si ambitie.
Luna noiembrie 2014, va fi o luna foarte buna pentru tine deoarece este posibil sa-ti schimbi jobul sau sa semnezi un contract important. Totusi si aici este bine sa fii foarte precaut(a), pentru ca nu tot ce straluceste este aur!

IEPURE
Va fi un an dificil pentru tine, datorita climatului general al acestui an (actiune, competitie, agitatie, comunicare, veselie...) climat care nu se potriveste prea bine cu dorinta ta de liniste, armonie, interiorizare. Simti nevoia de evadare, iti doresti sa te ascunzi in locuri nestiute de nimeni. Te poti baza pe prieteni pentru a trece mai usor prin furnicarul acestui an.
Este posibil sa traiesti voluptatea unei mari iubiri si sa-ti creezi un univers al tau, in care sa visezi foarte mult. Pe la sfarsitul anului ( octombrie), pragmatismul partenerei/partenerului si familia te vor aduce cu picioarele pe pamant.
Ai tendinta de a cheltui bani fara limita, de a calatori, de a face risipa, in ciuda sfaturilor familiei si prietenilor. Trebuie sa ai discernamant si sa nu fii impulsiv(a).

DRAGON
Tie iti place actiunea, esti direct(a), optimist(a) si puternic(a), asadar acest an ti se potriveste ca o manusa. Iti faci planuri de viitor, multe legate de cariera, planuri care sa-ti consolideze prosperitatea. Dorintele sunt mari insa trebuie sa ai rabdare si sa sti ca si prietenii joaca un rol foarte important.
In prima jumatate a anului vei trai situatii conflictuale intre familie si partenera(ul), dar in cea de-a doua jumatate a anului vei hotara ca dragostea are prioritate.
Daca esti singur(a), cu siguranta vei intalni"persoana" insa va fi o relatie in care "ies scantei", dat tie iti place acest lucru! Tie iti plac jocurile de putere, inclusiv in amor, insa ai grija ca prea mult foc nu incalzeste ci parjoleste.
Banii te intereseaza mai putin, desi muncesti mult pentru a-i obtine, in schimb te intereseaza foarte mult puterea, cariera, modul in care esti perceput de cei din jur. Pentru cariera ta sunt importante lunile noiembrie-decembrie.
Ai grija insa, chiar daca ambitia este mare, nu duce acasa problemele de la servici, nu strica armonia caminului.

SARPE
Pentru sarpe este un an echilibrat, chiar daca nu esti o persoana de actiune, iti place sa-ti urmezi interesul, indiferent de climatul din jurul tau. Ai grija ca lucrurile bine ascunse pot iesi la iveala!
In prima jumatate a anului esti foarte suspicios(asa) cu partenerul(a) de viata si nu te vei lasa pana cand nu vei afla ce secret ascunde. Daca esti singur(a) abia prin lunile septembrie-octombrie, vei intalni persoana care sa-ti placa, insa nu stiu daca va fi de lunga durata pentru ca esti foarte imprevizibil(a). Din partea familiei este posibil sa ai o mare surpriza pe la jumatatea anului.
Vei beneficia de o promovare la locul de munca ori la inceputul anului ori in luna decembrie.
Ai tendinta intotdeauna sa-ti impui punctul de vedere insa trebuie sa fii temperat(a) pentru ca altfel vei creea tensiuni majore la locul de munca. Daca iti vei gasi echilibrul, acest an se anunta pentru tine un an stabil si favorabil.

CAL
Un an in care te vei simti bine iar interesul tau este imaginea ta. Pastreaza echilibrul pentru a nu fi perceput gresit. In prima jumatate a anului te vei concentra foarte tare pentru a aduce dragostea in viata ta. Vrei sa iubesti, sa simti emotia dar si tensiunea, patima si pasiunea iubirii.
Surprizele si chiar rasturnarile de situatii din viata ta sentimental-amoroasa te vor face sa simti din plin senzatiile tari.
Este cazul ca in a doua jumatate a anului sa vii cu picioarele pe pamant si sa meditezi la ce ai de facut. Poate relatia in care te afli nu este cea pe care o doresti....poate alta persoana din viata ta merita mai multa atentie. Simti nevoia de stabilitate!
Vei petrece in luna septembrie un eveniment important in familia ta.
Vei avea o situatie financiara stabila si cu ajutorul familiei, dar atentie nu te angaja in speculatii financiare pentru ca vei pierde bani.

CAPRA
Pentru tine anul acesta este important pentru bunastarea material-financiara. Exista o tendinta de evadare si de visare, care oricum fac parte din structura ta, de aceea iti vei dori foarte mult sa faci niste calatorii. Te vei concentra foarte mult pe tine si pe imaginea ta sociala care este posibil sa sufere transformari bruste. Iti vei schimba total conceptia despre parteneriat. Pe tot parcursul anului va exista un conflict permanent intre job si partenerul(a) de viata, fie nu este agreeat jobul tau, fie schimbarile care apar brusc si care pot fi publice, il afecteaza si pe el(ea). Pana la jumatatea anului te vei simti prins la mijloc intre familie, cariera si partener(a). Nu incerca sa-ti impui vointa cu forta, incearca sa intelegi si punctele de vedere ale celor implicati si tensiunea se va risipi. 
Preocuparea pentru bani exista permanent, dar in a doua jumatate a anului se pot ivi sanse concrete de castiguri banesti si vei demara in forta actiuni care sa-ti aduca prifit.
Atentie la luna aprilie, o luna sensibila in care apar modificari majore in domeniul carierei si implicit a imaginii sociale.

MAIMUTA
Maimuta se simte bine in Anul Calului, pentru ca are posibilitatea de a-si comunica ideile. Este o perioada benefica pentru calatorii de scurta durata. Vei asista la transformari majore in domeniul serviciului si al relatiilor cu colegii. Pentru cei care sunt implicati intr-o relatie stabila anul se anunta echilibrat si linistit. Pentru cei singuri in lunile noiembrie si decembrie isi pot intalni jumatatea, se pot indragosti.
Nu te baza pe veniturile partenerului (partenerei) ci concentreaza-te pe veniturile proprii.
In familie te poti simti nemultumit, poate chiar frustrat. Te simti in vesnic conflict cu ai tai care nu sunt de acord cu tine nici in relatia ta sentimentala nici in plan profesional. O buna comunicare va mai detensiona toate aceste incercari si emotii.

COCOS
Anul Calului nu va fi lipsit de conflicte si tensiuni pentru Cocos, dar, cu determinarea care te caracterizeaza vei putea face fata cu succes situatiilor incomode care vor aparea.
Familia este preocuparea ta de baza in acest an, alaturi de prieteni. Chiar daca-ti faci foarte multe griji pentru ei , le vei pastra pentru tine, nu le vei impartasi. Luna noiembrie poate aduce un eveniment important in familie.
Anul acesta iti manifesti mai rar sentimentele, esti mai ascuns, preferi sa nu-ti exteriorizezi emotiile pentru a nu fi perceput(a) drept o persoana slaba.
In prima jumatate a anului esti prins(a) intr-un conflict major: bani versus dragoste. Incearca sa nu solutionezi transant acest conflict si sa gasesti o cale de mijloc care sa-ti aduca beneficii din ambele parti.
Tot anul vei fi animat de dorinta de a-ti imbunatati situatia financiara si materiala. Incepand cu luna iulie situatia se mai relaxeaza si toate demersurile tale te aduc in lumina reflectoarelor, schimbandu-ti si starea sociala si situatia materiala, in bine.
Pastreaza-ti pragmatismul si corectitudinea care te caracterizeaza si ...totul va fi bine!

CAINE
Te preocupa foarte mult viata ta sentimentala. Este un an bun in care-ti va merge bine daca vei aborda chestiunile sentimentale cu onestitatea, loialitatea si fidelitatea care te caracterizeaza.
Legatura ta cu cei din familie este echilibrata, sunt posibile cateva conflicte de idei, dar nu majore. In luna aprilie este posibil un eveniment important in familia ta.
La inceputul anului te poti simti frustrat din punct de vedere financiar, de aceea vei lua intiativa si vei demara actiuni concrete pentru a-ti echilibra bugetul.
Luna iulie iti poate aduce o promovare in cariera. Analizeaza foarte bine aceasta propunere pentru ca este posibil sa nu fie ceea ce-ti doresti!

MISTRET
Pentru tine este un an calm si linistit. Poti fi preocupat de munca de zi cu zi, de relatiile cu colegii si nu in ultimul rand, de sanatate. Este posibil sa faci in acest an niste cursuri de perfectionare in strainatate. Te preocupa mult dezvoltarea ta personala, chiar daca acest lucru te conduce uneori spre perioade de solitudine.
Esti o persoana sensibila si intuitiva asa ca ai nevoie de dragoste si de manifestarile ei. Ceea ce-ti doresti tu in acest an este sa se deschida acel canal de iubire prin care sa se reverse emotii, sentimente, pasiuni, sensibilitate. Aminteste-ti ca cel mai bine este sa traiesti cu capul in nori dar cu picioarele pe pamant!
Sfarsitul de an iti poate aduce o avansare in cariera insotita de castiguri materiale.
Incearca sa nu cedezi la situatiile de stres, ci sa cauti sa rezolvi cu calm aceste situatii.

SOBOLAN
Nu va fi un an lipsit de griji. Ai foarte multe proiecte marete si asta presupune super-agitatie si un consum mare de energie. Incearca sa-ti dozezi eforturile si sa stabilesti un echilibru.
Viata de cuplu poate cunoaste si zone de tensiune. Ajutorul pe care il astepti din partea familiei nu se concretizeaza, ci ramane in stadiul de intentie. Tensiunile in viata de cuplu pot aparea din cauza lipsei banilor, deci incearca sa gasesti solutii noi, care sa aduca un plus venituri in famila voastra si totul va fi bine!
Relatiile la locul de munca sunt stabile, singura probleme fiind frustrarea pe care o resimti, legata de faptul ca nu primesti suficienti bani pentru cat muncesti.
Incearca sa nu aduci aceste probleme de la servici in caminul tau; aici trebuie sa te regasesti, sa te relaxezi si sa gandesti alte solutii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu