marți, 11 ianuarie 2011

Sarpe


SARPE de Metal ( 1941 , 2001 )
Posesiv si dominator, acest nativ are o vointa iesita din comun si o inteligenta calculata. Discret, taciturn si adesea infumurat, increzator doar in judecata sa, isi stabileste de timpuriu scopuri inalte in viata si-si
urmareste cu tenacitate si cu incapatanare idealurile, dorindu-si, intai de toate, bunastare materiala si putere. Este foarte puternic si ambitios,nu recunoaste daca a comis vreo gresala si nu stie sa piarda. Adesea in dorinta de a acumula cat mai multa putere si bani, poate urzi comploturi si poate fi lipsit de scrupule, in numele idealurilor sale. Cei mai multi nativi comunica foarte greu  cu ceilalti, avand o bogata viata interioara, dar sunt foarte sociabili si se poarta cu multa gratie in societate.

SARPE de Apa ( 1953 )
Fara doar si poate, este cel mai viclean si mai periculos dintre nativii Serpi, calm si rezervat la suprafata, dar in permanenta planuind fel de fel de scenarii, menite sa-i aduca satisfactii. Dotat cu un deosebit simt al afacerilor si cu o mare putere de concentrare, inteligent, inzestrat cu o gandire rapida si rabdator, este croit pentru a-i conduce si influenta pe ceilalti. Un individ complex – materialist, pragmatic, vede intotdeauna latura practica a lucrurilor si simte oportunitatile si potentialul unei afaceri, dar, in acelasi timp, este inclinat spre studiu si arta.

SARPE de Lemn ( 1905 , 1965 )
Prietenos si intelegator cu cei apropiati, dar suspicios cu necunoscutii, Sarpele de Lemn are un sistem de valori bine definit si este cunoscut pentru judecata sa dreapta si pentru intelepciunea sa. Mai putin viclean si dominator decat alti semeni de-ai sai, acest nativ este saritor, comuni-
cativ, are relatii cordiale cu mai toata lumea si o multime de prieteni care ii solicita sfatul. Totusi, isi doreste un locsor al lui, linistit si stabil, izolat chiar, in care sa-si analizeze gandurile si sa-si faca planuri de viitor.
Pentru el, siguranta materiala pentru sine si familia sa si stabilitatea emotionala vor fi doua conditii esentiale ale unei existente linistite. Puternic si interesant prin combinatia Lemnului cu elementul sau, fix, Focul, va fi atras de bogatie si de lucruri fine si va tanji dupa admiratia si aprecierea celor din jur.

SARPE de Foc ( 1917 , 1977 )
Un individ foarte interesant, cu o personalitate aparte, imposibil sa nu atraga atentia asupra lui. In viata particulara este de o gelozie feroce, dar partenerul lui poate fi convins ca a gasit in el cel mai infocat si mai senzual amant, capabil de sentimente si trairi la maximum. Va miza intotdeauna pe sine, avand incredere doar in el insusi si in posibilitatile sale. Foarte suspicios in privinta celorlalti, rar se increde in altcineva si tot atat de rar isi dezvaluie secretele. Toata viata va lupta cu inflacarare pentru putere, bani si pentru succes si nu va admite niciun fel de compromis, castigand simpatia si respectul apropiatilor sai.

SARPE de Pamant ( 1929 , 1989 )
Foarte sociabil si amabil cu ceilalti, are multi prieteni si cunoste la perfectie arta lucrului in echipa. Este de regula foarte ambitios si devotat muncii sale si, detine acea viziune de ansamblu care il ajuta sa organizeze eficient lucrurile si sa faca planuri de viitor. Poate fi cam conservator si prudent,  neplacandu-i sa ia decizii grabite, sub impulsul momentului. Stabil, sistematic si foarte muncitor, e un individ pe care te poti baza, care isi cunoaste limitele si care, nu in ultimul rand, este foarte devotat familiei si prietenilor sai.

Caracteristici generale :
Cei nascuti in anul Sarpelui sunt, deseori, inzestrati cu o sensibilitate foarte dezvoltata, manifesta o perceptie stranie ; par a fi vigilenti in permanenta. Au rara capacitate de a se bucura de viata. Cand gasesc ceva care le place si pe care il doresc, stiu cum sa aprecieze acest lucru la maxim. Aceasta trasatura pasionala este combinata cu puterea intrinseca
de a se tine de treaba, de a-si duce sarcinile la bun sfarsit si de a urmari perseverenti toate rasturnarile de situatie. Sincronizarea este specialitatea lor. Se pricep de minune sa stea la panda ; pot astepta luni sau chiar ani intregi, observand rabdatori. Apoi, exact la momentul potrivit isi concentreaza toata energia acumulata si actioneaza. Sunt capabili sa duca la bun sfarsit cele mai complexe si importante proiecte datorita intelepciunii, hotararii, maleabilitatii si energiei lor interioare cu care sunt dotati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu