marți, 11 ianuarie 2011

Caine


CAINE de Metal ( 1910 , 1970 )
Ca orice nativ dominat de Metal, si el va purta amprenta acestui element, fiind incapatanat, dur si adesea rigid in convingerile sale. Va avea inalte principii morale si nu va fi de acord cu abaterile de la regula. Este cinstit, deschis si are un adevarat cult pentru prietenie si dreptate. Apropiatii lui stiu ca pot gasi in el un aliat de nadejde, caci Cainele de Metal este loial si devotat pe de-a-ntregul prietenilor si familiei sale. Foarte hotarat si categoric, nu poate fi influentat, iar daca ceva nu-i convine, va fi direct si critic.

CAINE de Apa ( 1922 , 1982 )

Va fi un individ la fel de placut si a carui prezenta este la fel de dorita, precum a celorlalti nativi, mai ales ca avem de-a face cu un tip mai calm si mai echilibrat ( dat fiind ca este guvernat de elementul Apa ). Un caracter nobil, un tip sufletist, justitiar, este mai putin indaratnic decat alti nativi si mult mai deschis spre comunicare pasnica. Intelegator, tolerant, adaptabil, prietenos cu toata lumea si dorit de toata lumea, se ataseaza de cei pe care ii iubeste si le satisface adesea capriciile ( mai ales cand e vorba de copii )

CAINE de Lemn ( 1934 , 1994 )
Este un tip generos si afectuos cu toata lumea, cald si placut. Atras de munca in colectiv si de parteneriate, este foarte popular printre cunoscutii sai si are o multime de prieteni. Interesat sa obtina bunastarea materiala si aspirand la succese in cariera, nu va face insa compromisuri si va munci constant, in ritmul lui. Isi doreste echilibru si liniste in viata de toate zilele si se implica activ in viata de familie.

CAINE de foc ( 1946 , 2006 )
Un nativ interesant din toate punctele de vedere si care exercita o mare atractie asupra sexului opus, pentru ca este puternic, expresiv, carismatic si mandru. Fara doar si poate, va fi un lider veritabil, caci cunoaste perfect arta de a-i atrage si pe altii dupa sine si de a-i determina sa lucreze pentru el. In plus, este foarte curajos, neinhibat si aventuros, pe deasupra, angajandu-se in fel de fel de activitati si actiuni, unele riscante.
Cinstit si sincer, afectuos si inzestrat cu o vointa extraordinara, va fi un prieten de nadejde, cald si apropiat, dar si un dusman de temut, daca este obligat sa faca ceva impotriva vointei sale.

CAINE de Pamant ( 1958 )
Un nativ mai individualist si mai indreptat spre sine, decat alti Caini, dar tot atat de sincer si onest, Cainele de Pamant se conduce dupa inalte principii morale si este mai exigent cu apropiatii sai, de la care pretinde daruire si devotament total. Foarte statornic si stabil in evolutia sa, calculat si metodic, este mai practic si mai realist in relatiile cu ceilalti si, nu in ultimul rand, este interesat sa faca bani, muncind din greu pentru aceasta. Chiar daca este mai rece si mai detasat decat alti nativi, ramane un individ placut, si cu o personalitate calda, care va castiga respectul semenilor sai prin felul sau integru si corect de a fi.

Caracteristici generale :
Cei nascuti in anul Cainelui par aproape mereu gata de actiune. Chiar si cand se odihnesc, cofera senzatia de energie incolacita lenes, ca un resort pe cale sa se intinda. Aceasta calitate impune un respect considerabil cunoscutilor si colegilor. Curajul si vitejia lor se pot manifesta intens in plan fizic, intr-un moment de mare pericol. Ele pot fi psihica sau emotionale, relevate prin dorinta de a se angaja fara teama in dispute sau situatii dificile, deseori intr-o maniera clar menita sa ajute pa cineva la nevoie. Sunt loiali si de incredere. Le plac, in general, sa faca lucrurile care-i atrag. Rareori fug de greutati. Devin competenti in orice domeniu spre care isi indreapta atentia. Gasesc intotdeauna o cale de a-si duce la bun sfarsit insarcinarile. 
Au incredere in ei si sunt buni ascultatori. Acesti oameni sunt binecuvantati cu noroc si cu sentimente profunde. Sunt apreciati si iubiti de ceilalti. De obicei nu sunt lideri innascuti, de cele mai multe ori fiind subalterni excelenti, ce urmeaza directivele cu grija si atentie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu