miercuri, 26 decembrie 2012

Culori norocoase in 2013

In filozofia chineza exista 5 culori principale care semnifica cele 5 elemente si cele 5 directii: Nord, Sud, Est, Vest si Centru. Vom analiza cateva dintre afinitatile de culoare si rezonanta a acestora pentru 2013 - Anul Sarpelui de Apa.
ROSU - este neutru in 2013. In general este o culoare de bun augur, foarte norocoasa. Rosu reprezinta energia focului si atunci cand este activat, creste energia yang, energie vie, creativa si norocoasa. Atentie insa, nu trebuie folosita in exces deoarece poate deveni periculoasa.
VERDE - foarte norocos in 2013. Aceasta culoare aduce succesul rasunator, aduce energiile vindecatoare, creste Chi-ul energetic. Este o culoare de lemn si anul acesta este indicat sa activati aceasta culoare in Sud - Est. Daca veti purta verde sau o bijuterie din jad verde, va veti simti plini de energie si sperante, veti fi activi si intuitivi.
GALBEN - pentru 2013: resurse si sprijin de la persoane influente. Este culoare de pamant, simbolizeaza stralucirea soarelui, viata si temelie puternica pentru orice intreprindeti. Are si o simbolistica magica: aurul translucid ca simbol al prosperitatii.
ALB - culoare de metal, neutra, nu este nici rea nici buna. Sunt mult mai eficiente celelalte 2 culori de metal: auriu si argintiu, pentru ca reprezinta banii, deci prosperitatea.
ALBASTRU sau NEGRU - sunt asociate apei curgatoare care aduce schimbare si comunicare rapida. Aceste 2 culori vor activa in 2013 creativitatea intelectuala. Nu purtati la festivitati si ceremonii negru, deoarece este asociata cu spirite intunecate si ratacitoare de noapte. Este de bun augur sa purtati 2/3 culori asociate.
Despre culori...in postarile viitoare.
Mult noroc in 2013!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu