sâmbătă, 4 februarie 2012

Zodiac chinezesc - Previziuni 2012


Am intrat în Anul Dragonului de Apă - cel mai norocos semn al zodiacului chinezesc


Chinezii il considera unul dintre cele mai norocoase semne ale zodiacului lor. Acest an isi va pune amprenta asupra planului personal al fiecarei zodii. Casatorii, relatii mai stranse, reimpacari sau aducerea pe lume al unui copil, toate sunt favorizate de influrnta Dragonului de Apa.
Este un an al proiectelor marete si solide. Este un an favorabil parteneriatelor sau afacerilor in echipa. Va fi un an tumultos, cu schimbari bruste de situatii, cu intamplari neprevazute, in care vom fi tentati sa acceptam idei noi, necomformiste, care in cele mai multe cazuri vor atrage afirmarea si succesul in anumite planuri. Este un an al conflictelor, in care fiecare trebuie sa invatam sa reactionam echilibrat la conflicte, dispute si contradictii, pentru a nu le transforma in motive de razboi cu ceilalti. Un gest necugetat din acest an poate avea efecte distructive, ca atare trebuie sa avem grija sa chibzuim serios orice pas!


Un An de Apa este favorabil celor nascuti in ani de:

  • Apa - care se simt in largul lor intr-un an de apa
  • Lemn - care vor prospera si vor evolua intr-un an de apa
  • Metal - care vor sti sa se puna in valoare intr-un an de apa
Un an de Apa este defavorabil celor nascuti in ani de:

  • Foc - care nu vor mai avea aceeasi energie sau pot canaliza energia in directii distructive
  • Pamant - care nu vor sti sa beneficieze de sansele bune ale unui an de apa
Un an Dragon este benefic pentru cei nascuti in:

  • Anul Sobolanului - de Apa (1972), de Lemn (1924, 1984), de Metal (1960)
  • Anul Maimutei - de Apa (1932, 1992), de Lemn (1944, 2004), de Metal (1980)
  • Anul Calului - de Apa (1942,2002), de Lemn (1954), de Metal (1930,1990)
  • Anul Tigrului - de Apa (1962), de Lemn (1974), de Metal (1950)
Un an Dragon este dificil pentru cei nascuti in:

  • Anul Cainelui - de Foc (1946), de Pamant (1958)
  • Anul Caprei - de Foc (1967), de Pamant (1979)
  • Anul Bivolului - de Foc (1937, 1997), de Pamant (1949)
Trasaturile acestui an trebuie sa fie: blandete, sensibilitate, receptivitate, bunatate, maleabilitate, intelegere, compasiune, dragoste, deschidere sufleteasca.
Intr-un an Dragon trebuie sa avem curaj de a actione, de a incepe, de a porni lucruri noi, sa ne canalizam corect energiile, sa evitam disputele periculoase si riscurile, nervii si graba.


Sobolan
Un an de impliniri profesionale si sentimentale.Provocarea va consta in atentia pe care trebuie s-o acorzi situatiilor ce te pun in valoare la serviciu sau in cercul de cunostinte.Ai grija cum iti alegi noii prieteni! In lunile mai, iunie si decembrie, vei simti provocari pe plan sentimental si va trebui sa depui mult efort, pentru a pastra echilibrul si armonia in relatia cu persoana iubita. Iti vei testa puterea dragostei. Sobolanul primeste protectie si noroc anul acesta, de la steaua care- l guverneaza, insa sanatatea si forta vitala sunt slabite, datorita faptului ca nordul (punctul lui cardinal) este afectat anul acesta de steaua bolilor.
Pentru a-ti proteja sanatatea, poarta cu tine o amuleta din jad cu Wu Lou sau cu mana lui Buddha si mai poti pune langa patul in care dormi, un borcan cu sare grunjoasa in care trebuie sa ascunzi 6 monezi din metal ( sau banuti feng shui). Aceasta procedura se numeste "cura cu sare".
Tot in nord se afla anul acesta si energia nefasta a "Celor Trei Ucideri", care vor aduce necazuri si ghinioane nativilor sobolan. Pentru a te proteja, plaseaza in coltul de sud al casei sau camerei de zi, Cei trei Gardieni Ceresti.
Pentru norocul in cariera, poti afisa pe biroul tau un glob din cristal si un Bivol cu sceptrul puterii, Ru Yi. Bivolul este "prietenul tau secret".


Bivol
Provocari majore vei intampina anul acesta pe plan profesional.Trebuie sa ai suficienta rabdare, pentru a face fata schimbarilor neasteptate. Tot cu rabdare vei finaliza planuri de mult incepute. Pentru tine va fi un an cu multe eforturi intelectuale si fizice dar si rasplata va fi pe masura. Dragonul de Apa te provoaca si la prudenta in relatia de cuplu, unde vei avea doar de castigat daca renunti la incapatanare si mandrie. In acest sens vei avea de luat o decizie foarte importanta ( mutare impreuna, logodna sau casatorie).
Fii foarte atent cu ce persoane te aliezi in acest an pentru ca exista sanse sa fii inselat si in plan financiar si in plan sentimental. Pentru a-ti proteja finantele, poarta cu tine amuleta Lacatul Averii, pentru a te feri de conflicte la serviciu, poarta o amuleta Tai Sui. Protejeaza-ti relatia de cuplu, punand sub patul conjugal, un cristal de ametist. Starea de sanatate o poti imbunatatii, purtand cu tine o amuleta cu Wu Lou.
Pentru a dubla in acest an castigurile, afiseaza in vest un copacel din pietre semipretioase, cu 9 banuti feng shui si pune un Dragon pe biroul tau de lucru.


Tigru
Pentru Tigru, este un an bun si incarcat evenimente fericite. Tigrul este protejat de Divinitate de Aur si are stea de bun augur in acest an. Desi te simti puternic, este foarte important sa-ti mentii energia vitala crescuta, pentru a contracara efectele negative ale stelelor conflictuale din acest an. Nu trebuie sa te lasi prada impulsivitatii, in situatiile incurcate cu care te vei confrunta in acest an de schimbari majore. Este momentul sa inviti in casa ta o zeitate ( Manjushri, Tara Verde sau Kuan Yin ), pentru a spori efectele Divinitatii de Aur, la care ai acces in acest an. Afiseaza in resedinta ta, o oglinda mare de bun augur in nord-est si pune in centrul casei 6 monede feng shui. Pentru a depasi usor obstacolele, puneti langa pat si pe biroul de lucru, cate un Porcusor ( prietenul tau secret ).
Pentru a spori bogatia viitoare, afiseaza tot in nord-est, Sabia cu 9 inele sau copacel din pietre semipretioase cu 9 banuti feng shui si Bannerul Victoriei.
Poarta cu tine Talismanul anual ( breloc cu 2 dragoni si nod mistic )si amulete de protectie cu Wu Lou, Lacatul Averii si mana Lui Buddha.


Iepure
Norocul iepurelui se imbunatateste in acest an, dar nu-si regaseste foarte usor echilibrul si energia benefica interioara.
Dragonul de Apă îţi aduce un an echilibrat. O să îmbini utilul cu plăcutul oriunde: la serviciu, în treburile casnice, în cercul de prieteni dar şi în cuplu. Chiar şi cu banii stai tot pe linia de plutire iar Dragonul de Apă te provoacă să speculezi două ocazii importante care vor apărea anul acesta la serviciu pentru ca banii tăi să se înmulţească rapid
Ai grija de sanatatea ta si poarta cu tine in permanenta un Buddha al sanatatii (tine in mana un Wu Lou ) sau pune-ti langa patul din dormitorul tau un Wu Lou si un bambus natural.
Norocul de avere anul acesta este sustinut de steaua norocului din ceruri. Pentru a beneficia de acest noroc poti plasa un pestisor Arowana auriu, in estul casei tale si tot aici poti afisa o oglinda mare.
Ai putea de asemenea sa porti cu tine o Amuleta Lacat pentru a-ti proteja finantele. De bun augur este, sa-ti schimbi si portofelul cu unul nou, incapator si frumos. Afiseaza in vest Corabia Abundentei si vei spori norocul de bani.
Consolideaza-ti relatiile cu un Glob Pamantesc din cristal, pe care poti sa-l invarti in fiecare dimineata de 8 ori, in sensul acelor de ceasornic. Pentru norocul in dragoste, poarta cu tine o amuleta cu semnul Dublei fericiri.


Dragon
Evident, anul este marcat de zodia ta aşa că te aşteaptă multe, multe surprize frumoase. Deşi faci eforturi pe toate planurile, răsplata este minunată! Tot anul vei fi ca un titirez, te mişti de colo, colo şi faci tot felul de lucruri interesante, care îţi aduc încredere în tine, aprecierea cunoscuţilor şi chiar o promovare la serviciu. Cât despre dragoste, norişorii roz te aşteaptă să pluteşti pe ei lângă jumătatea ta pe care, fie o găseşti anul acesta, fie îţi consolidezi relaţia pe care o ai deja cu ea.
Ai probleme in acest an, cu Tai Sui, care se afla pe directia de casa a Dragonului si cu Marele Cinci Galben (stea nefasta). Poarta cu tine in permanenta o Amuleta cu Tai Sui si un pandantiv cu Tara Tara Verde  pentru a invoca ajutor si noroc din ceruri. Posteaza un Dragon si Pagoda celor 5 Elemente in coltul de sud-est al camerei de zi. Cei care au o afacere ar trebui sa afiseze Dragonul de Aur, pentru beneficii suplimentare. Tot in sud-est trebuie afisat un set de Pi Yao si Sabia in Flacari, pentru a potoli setea lui Tai Sui. Patreaza in casa o figurina Cocos, care este prietenul tau secret, pentru a te proteja si a-ti imprumuta din norocul lui.


Sarpe
Este un an în care stagnezi şi trebuie să ţii de ceea ce ai acum, pentru că urmează o perioadă cu încurcături şi certuri. Dragonul de Apă te trece mai degrabă prin foc ca să-ţi testeze răbdarea şi înţelepciunea pentru ca anul viitor să fie pentru tine unul de excepţie, cu răsplăţi pe măsura eforturilor anterioare. O să ai parte anul ăsta de două mari provocări: prima – să te fereşti de discuţii periculoase şi oameni duali, a doua – să-ţi găseşti timp nu doar pentru serviciu dar şi pentru sufletul tău, pentru familie şi prieteni. Vor exista probleme mai ales in zona relatiilor de cuplu. Poarta cu tine o amulleta cu Florile Dragostei (bujor, floare de cires sau lotus ). Afiseaza in camera de zi o Placheta cu Mandala care te protejeaza impotriva persoanelor cu intentii rele. Pentru a preveni ghinioanele poarta cu tine in permanenta o amuleta cu Pagoda celor 5 Elemente si afiseaza in sud-estul casei tale o figurina cu Sarpe si .
Pentru a alunga cele trei ghinioane, afiseaza in sudul casei tale figurinele celor 3 Dardieni Ceresti.
Pentru norocul de bani pune in vestul casei un Dragon Auriu si pentru realizarea planurilor tale din acest an plaseaza 6 Pasari in Zbor, in partea din fata a casei.


Cal
Dragonul de Apă îţi aduce un an interesant şi solicitant, care te va provoca să dai dovadă de răbdare şi tact dacă vrei să reuşeşti. Altfel, grijile şi nemulţumirile te vor copleşi peste măsură. În prima jumătate a anului o să ai senzaţia că ţie ţi se întâmplă toate necazurile, dar apoi apare soarele pe strada ta şi o să strălucească puternic, cu prieteni noi, armonie în familie şi provocări amoroase. Ai grijă să nu te agăţi prea repede de persoanele care îţi câştigă încrederea anul acesta. Testează-le cu tact pentru mai mult timp, mai ales în relaţia de cuplu. 
Sanatatea ta va fi precara in acest an, de aceea ar trebui sa plasezi langa patul tau un Wu Lou si un bambus natural. Pentru a indeparta cele 3 tipuri de ghinion afiseaza Cei 3 Gardieni Ceresti, in nordul casei tale. Pentru noroc de bogatie, poti afisa mai multe nave/barcute ( formezi un port), incarcate cu monezi, lingouri si bijuterii- atragi norocul de bani. Caii trebuie sa poarte cu ei in acest an Talismanul de Foc si un Medalion cu Copac , pentru a capata putere si pentru a avea succes in cariera. De asemenea poti afisa in sudul casei 3 figurine cu Calul Victoriei si un Banner al Victoriei.


Oaie (Capra)
Urmeaza un an in care te zbati sa reusesti si sa castigi mai multi bani, insa o sa reusesti doar sa te mentii pe val, nu sa si avansezi fata de pozitia de acum. Vei castiga doar atat cat ai nevoie, vei munci la fel ca si in anul trecut, iar partea buna este ca nu ai parte de niciun moment conflictual riscant si, reusesti sa atenuezi stresul cu suficienta distractie cu cei dragi. Adevaratele provocari vin in viata personala, caci uemeaza sa cunosti pe cineva care-ti va schimba perceptia despre dragoste. Consolideaza-ti eforturile ca sa te bucuri de ele si in 2013!
Esti in conflict in acest an cu: Cele 3 Ucideri, Tai Sui si Steaua Nefericirii.
Afiseaza Cei 3 Gardieni Ceresti in sudul casei, Roata de Foc si Sabia de Monede in sud-vestul casei si poarta cu tine o Amuleta cu Tai Sui.
Invita in casa ta Cei 4 Regi Ceresti si afiseaza-i in camera de zi, pentru a invoca protectia lor. De asemenea este foarte benefic pentru fericirea ta sa pui in camera de zi un Buddha Vesel sau pe Zeita Kuan Yin.
Pentru a-ti proteja sanatatea poti purta cu tine o amuleta cu Mana lui Buddha din jad.


Maimuta
Cheia succesului pentru tine in acest an este sa ramai in expectativa in timp ce vanezi orice posibilitate de evolutie pe plan social, profesional chiar si sentimental. Trebuie sa inveti sa renunti la placeri vechi ca sa ai parte de altele noi si vor aparea chiar si niste cheltuieli neprevazute dar cu rezultate placute. In intervalul august-octombrie, fie relatia actuala se imbunatateste, fie cunosti pe cineva foarte interesant. Cert este ca exista riscul placut sa ai convingerea ca ti-ai intalnit jumatatea. Nu te lasa prada emotiilor si riscurilor in cuplu.
Problemele pot aparea in relatiile cu cei din jur, in special la serviciu. Afiseaza in sud-vestul casei Carul de Foc si Sabia de Foc, pentru a combate agresiunile si conflictele din viata ta. Pune in camera de zi 3 Simboluri pentru Armonie - iti protejeaza casa si familia de influentele negative ale celor care incearca sa te sicaneze. Pe masa ta de lucru, pune 6 Bile Netede din Cristal si Obiecte de Bun Augur. Poarta cu tine Amuleta Lacat Horoscop si Amuleta infidelitatii.


Cocos
Dragonul de Apa iti aduce un an minunat! Banii vin in transe mici dar dese, este posibil sa avansezi la serviciu sau sa primesti o oferta foarte buna de angajare, iar in caminul personal domnesc linistea si ideile bune. Doar sanatatea iti va juca mici feste, oricum nu vei ajunge la medic. Si mai interesant este ca tu sau cineva din familia ta se va casatori/logodi sau va avea un copil. Daca nu esti tu, atunci clar esti in cautarea unei relatii de lunga durata, doar trebuie sa prinzi semnalele trimise catre tine de o persoana de sex opus pe care deja o cunosti. Succesul Cocosului in acest an se datoreaza relatiei speciale pe care o are cu Dragonul (este prietenul lui secret). Pentru Cocos este un an de profunda transformare. Pentru a nu rata aceste oportunitati, afiseaza in casa ta un Dragon Albastru, poarta cu tine o esarfa sau bijuterie cu 2 dragoni si afiseaza in vestul casei un Nod Mistic Auriu.
Pentru a spori norocul afiseaza in camera de zi: Steagul Victoriei, Dragonul de Aur si Pomul Fericirii.
Pentru a proteja casa si familia ta , afiseaza la usa de la intrare o pereche de Caine Fu


Caine
Te asteapta un an complicat in prima jumatate si relaxat spre sfarsit. Mai exact, vei face multe eforturi financiare si profesionale ca sa te mentii la nivelul care-ti place si vei avea chiar si niste probleme de sanatate, cel mai probabil o infectie. Apoi toate problemele vor disparea incet si sigur, astfel ca vei primi vesti bune, vei avea parte de mari surprize in viata sentimentala si te vei bucura de armonie in familie si in cercul de prieteni.
In intervalul mai-iulie vei lega prietenii noi si de durata.
Te poti confrunta in acest an cu pierderi financiare si multe conflicte si amenintari. Vei avea de luat decizii importante.
Poarta cu tine Amuleta Pamant si Amuleta Tai Sui. Afiseaza si o placheta Tai Sui  in coltul 
de sud-est al casei tale. Doamnele pot purta un Talisman Totem de Foc, iar domnii pot purta o Amuleta Dragon pentru consolidare.
Pentru a evita pierderile financiare, poti pune in nord-vest Perechea Rinocer-Elefant ( de culoare albastra). O placheta Mandala in camera de zi, te protejeaza de scandaluri si un Peste Arowana in vestul camerei de zi, sporeste norocul de avere.


Porc (Mistret)
Dragonul de Apa iti aduce in primul rand provocarea de a-ti aduna toate puterile pentru a fi unul dintre cei mai buni la locul de munca. Cu efort si persoanele potrivite langa tine, vei deveni angajatul model si vei primi o suma de bani la care nu te asteptai. In famile si printre prieteni atmosfera este calda si aduce idei numai bune de pus in aplicare. Singurul aspect nefavorabil este o probleme de sanatate si pierderea unui obiect de valoare. Daca ai deja o revelatie, vei descoperi ca devine din ce in ce mai profunda. Daca nu ai pe nimeni inca, te pandesc flirturi interesante.
Pune in nord-vest Perechea Rinocer-Elefant (de culoare albastra), pentru a te proteja impotriva furturilor, in sud Cei 3 Gardieni Ceresti, pentru a te proteja de cele 3 ghinioane, Pestisorul Arowana Auriu, in vest, pentru norocul de avere si Dragonul Albastru pe masa de lucru, pentru succesul in cariera.
Pentru a-ti proteja sanatatea, afiseaza un Wu Lou din ceramica langa pat. In sud-vest afiseaza Roata de Foc si Sabia de Monede pentru a te apara de conflicte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu