joi, 2 februarie 2012

Stelele zburatoare in 2012, anul Dragonului de Apa

Dimensiunea temporala a filozofiei Feng Shui, ne ajuta in fiecare an sa descoperim harta migratiei Chi-ului, celor 9 stele zburatoare, si in functie de energia cu care aceste stele zburatoare ne afecteaza mediul in care locuim sau ne desfasuram activitatea, sa corectam sau sa activam aceste influente.
Aceasta diagrama intra in viguare incepand cu 4 februarie 2012, moment la care remediile si activatorii pentru cele 9 stele zburatoare, trebuiesc deja afisate in cele 9 sectoare.
Pentru a va fi mai usor am sa impart analiza lor in cele 2 categorii:
1. Stelele zburatoare care ne aduc energii nefaste
2.Stelele zburatoare care ne aduc energii benefice


                      1.   STELELE ZBURATOARE NEFASTE
5 MARELE CINCI GALBEN sau WU WANG, migreaza anul acesta in palatul de SUD-EST
Este una dintre cele mai temute stele zburatoare, ale carei energii ne afecteaza viata, aducandu-ne tot felul de ghinioane si nenorociri. Este o stea de Pamant care aduce cu ea pierderi financiare, obstacole, tragedii, accidente si ghinioane. Aceasta stea afecteaza in primul rand pe fiica cea mare din familie. Daca aveti cumva dormitorul sau camera de zi in aceasta zona, este bine sa va mutati in acest an, din acest sector si sa incercati sa pastrati in aceasta zona liniste (nu trebuie sa aveti aici televizor sau sa ascultati muzica), si sa nu faceti renovari in acest an in sectorul de sud-est. Vor fi afectati de aceasta stea si cei nascuti in anul Dragonului sau al Sarpelui.  Sud-Estul este palatul prosperitatii si prin urmare aceasta stea va exercita o influenta negativa asupra bogatiei.

Remedii:
Breloc cu dubla padoda, cu cele 5 elemente

Clopotel metalic cu 5 nivele si 6 tije metalice, goale pe  interior

Ventilator care transforma energiile negative si alunga ghinioanele

Pagoda celor 5 elemente

Trinity pagoda celor 5 elemente


Cei nascuti in anii: Dragon si Sarpe, trebuie sa poarte asupra lor tot anul, un breloc cu pagoda celor 5 elemente. Daca ocupati acest sector, trebuie sa aveti mare grija la problemele de sanatate ( probleme cu gatul sau cu ficatul ). In aceasta zona in afara de multa liniste, trebuie sa inchideti si luminile, sa scoateti toate obiectele de cristal de aici. Daca intrarea dvs. in casa ( sau la servici ) se afla in acest sector, pe langa remediile mentionate mai sus puteti remedia, punand mai multe plante.


2 STEAUA BOLILOR, migreaza anul acesta in sectorul de NORD
Steaua 2 a bolilor, este o stea de Pamant, care anul acesta ocupa palatul 1 al resedintei noastre, care este un palat de Apa. Resedintele ale caror intrari se afla in Nord, vor fi destul de rau afectate, mai ales pentru ocupantii lor care sunt nascuti in anul Sobolanului. Aceasta stea afecteaza de asemenea si pe fiul mijlociu al familiei. Trebuie sa evitati sa locuiti in acest an, in aceasta zona. Mutati de aici orice obiect din cristal si nu luminati foarte mult acest sector al casei. Organele sensibile in acest an, sunt rinichii.

Remedii:

Wu Lou cu cei 8 nemuritori

Wu Lou cu insemnele Bagua

Clopotel metalic, cu 6 tije

Pandantiv cu Wu Lou din ametist

Pandantiv cu Wu Lou din jad

Breloc cu mantra Buddha, pentru sanatate

Breloc cu Wu Lou

Breloc cu Wu Lou

Broasca testoasa

Mai puteti plasa si bambusi naturali in partea de Nord a resedintei, care vor mai prelua din energiile negative ale zonei. Este bine sa purtati cu dvs. tot anul, o amuleta cu Wu Lou sau breloc, sau pandantive.... orice pentru a va pazi sanatatea.

3 STEAUA CERTURILOR, ocupa anul acesta sectorul de SUD - VEST
Aceasta stea aduce in acest an, litigii, certuri, neintelegeri si probleme cu autoritatile. Sunt vizate in primul rand companiile dar putem observa aceste lucruri si la nivelul familiilor. Vor aparea certuri si atacuri verbale intre membrii familiilor, prieteni si colegi. Steaua 3 este o stea de lemn, drept urmare vor fi in primul rand afectati cei nascuti in anii de Oaie si Maimuta. Relatiile de familie vor fi foarte incordate si siguranta familiei va fi incerta. Feriti-va de litigiile in instanta! Pastrati acest sector al resedintei in liniste. Incercati sa scoateti de aici toate obiectele care reprezinta energia apei (fantani, oglinzi, obiecte decorative de culoare neagra sau albastra) si energia lemnului (plante, decoratiuni din lemn, obiecte de culoare verde). Sud-Vestul reprezinta de asemenea si sectorul matriarhal, asa ca mamele si bunicile din familie vor fi mult mai iritate tot anul.Feriti-va sa afisati in acesta zona obiecte nepereche si tineti daca este posibil aprinsa, in permanenta o lumina sau o veioza.

Remedii:

Sabia de foc

Roata de foc

Dragonul rosu, cu sabia de foc

Breloc cu roata de foc

Breloc cu toiagul Ksitigarbha

Toiagul Ksitigarbha

Breloc cu amuleta, cu dragon rosu

Purtati cu dvs. in permanenta un breloc sau o amuleta  care sa va fereasca de ostilitati si procese

7 STEAUA JAFURILOR SI A VIOLENTELOR, ocupa in acest an sectorul de NORD-VEST
Steaua 7 a violentelor si jafurilor, este o stea foarte ostila in acest an, mai ales pentru faptul ca este o stea de metal, care se afla intr-un sector de metal. Datorita acestui lucru puterea ei este dubla si trebuie neaparat combatuta. Ea va aduce energiile nefaste ale jafurilor, furturilor de mari dimensiuni, atacurilor cu arme, inselaciunilor. Sunt afectati in special nativii din zodiile: Bivol si Caine. De asemenea sectorul de Nord-Vest este sectorul patriarhatului, ceea ce inseamna ca sunt expusi in primul rand tatii si bunicii din familie, precum si marii lideri ai lumii. Vor fi framantari majore si chiar coflicte cu arme de metal. Va trebui sa purtati in permanenta asupra dvs. amulete protectoare si in acest an sa nu va incredeti in persoane pe care nu le cunoasteti foarte bine. Inlaturati in acest an din acest sector, obiectele din metal decoratiuni de culoarea metalului (alb, gri, argintiu si galben) si cristale si pietre semipretioase (copacei de pietre).

Remedii:
Rinocer albastru

Pereche de rinocer si elefant, albastrii

Tablou de protectie, cu rinocer si elefant

Breloc cu rinocer

Amuleta cu rinocer si elefant

Amuleta cu rinocer si elefant

Breloc cu rinocer si elefant

Breloc cu rinocer si amuleta norocoasa

2.  STELELE ZBURATOARE BENEFICE

8  STEAUA BOGATIEI SI PROSPERITATII, ocupa in acest an sectorul de VEST
Aceasta stea aduce mare noroc de avere si prosperitate. Este o stea norocoasa ce poarta energiile abundentei si bogatiei, avantajand in special cea mai mica fiica a familiei, precum si pe nativii din zodiile: Maimuta, Cocos si Caine. Resedintele care au intrarea pe acest sector sau livingul, vor ajuta familiile respective sa castige bani frumosi in acest an. Steaua 8 este o stea de Pamant, care anul acesta ocupa un palat de Metal. Poate fi activata plasand in acest spatiu multe cristale si elemente de apa (fantani), numai in cazul in care aici nu se afla un dormitor. De regula in dormitor nu se pun fantani si plante, pentru ca va secatuiesc de energie si este posibil sa va imbolnaviti.
Puteti activa sectorul bogatiei cu cristale, copacei din pietre semipretioase, doi dragoni albastrii, sfere din cristal, nod mistic, lingouri, 8 banuti feng shui, pepite etc...

Activatori:
Bonsai din cristale de ametist, cu 9 banuti feng shui

Amonit pe suport din bambus

Bonsai din cristale de aventurin, cu 9 banuti feng shui

Nod mistic din cristale si metal pretios

Breloc cu cheie si nod mistic

Bonsai cu cristale de citrin si 9 monede feng shui

Cristal de cuart pe suport

Piramida din cristal - Obsidian

Sfere din pietre semipretioase pe suport din cristal

Amuleta din jad, cu nod mistic

6 STEAUA NOROCULUI CERESC, ocupa in acest an, CENTRUL resedintelor noastre
Steaua bogatiei ascunse si a norocului ceresc, ocupa in acest an centrul resedintei noastre, centrul fiind un sector de Pamant. Energiile cosmice ale acestei stele avantajeaza toate zodiile, in functie de deciziile pe care le vor lua. Este bine sa petreceti cat mai mult timp in aceasta zona. Nu puneti in acest sector, apa, plante sau lumini puternice, pentru ca veti slabi energia stelei 6. Pentru a atrage norocul, puteti afisa aici 6 monede feng shui, un glob din cristal, amulete benefice, mantre, zeitati si divinitati pe care le pretuiti, pentru ca este un an benefic dezvoltarii spiritualitatii dvs.

Activatori:
Copacul vietii, cu cele 5  elemente din cristal

Pepite din cristal - cele 5 elemente

Breloc feng shui - Luk, Fuk, Sau

Piramida - sanatate, bogatie, dragoste

Breloc - activator norocos

Sfera din obsidian, cu mantra" Om  Mani Padme Hum"

Sfere din ametist, pe suport din cristal, cu steaua lui David

Zeitate cu Buddha al intelepciunii -  Bodhisattva

1 STEAUA ALBA A CARIEREI, ocupa in acest an sectorul de SUD
Stea foarte benefica, ale carei energii va ajuta in acest an, sa avansati in cariera dvs., sa invingeti concurenta si sa beneficiati de mentori care va pot ajuta in educatia sau specializarea dvs. Sunt avantajati in primul rand mezinul familiei si nativii din anul Calului. Steaua 1, este stea de Apa, iar sectorul pe care il ocupa in acest an este sector de Foc, asadar cele 2 elemente sunt in conflict. Pentru a reduce impactul in aceasta zona, puteti plasa aici, plante de dimensiuni mici.

Activatori:
Testoasa dragon, pe pat de monede

Vultur - succes in afaceri

Dragon imperial din alama - succes

Kuan Kung, pe calul victoriei

Testoasa dragon cu Ru Yi ( sceptrul puterii )

Calul de parada, pe pat de monede

Bannerul victoriei

Breloc norocos

Breloc cu bannerul victoriei, nod mistic si ochi de paza

Drapelul Victoriei
4 STEAUA ROMANTISMULUI SI SUCCESULUI ACADEMIC, ocupa in acest an, sectorul de EST
Energia acestei stele, aduce dragostea si norocul academic. Este o stea de lemn, care ocupa palatul de Est al resedintei noastre, palat al carui element este tot lemnul. Beneficiaza de aceste energii, fiul cel mare al familiei si nativii zodiilor: Iepure, Dragon, Tigru. Persoanele singure au toate sansele in acest an sa-si intalneasca perechea. Toti cei care au de sustinut examene, pot studia in aceasta zona a resedintei, pentru ca vor gasi energia necesara si vor avea mult noroc si inspiratie. Puteti folosi aici detalii de apa, insa nu trebuie sa fie prea mari, pentru ca vor aduce infidelitatea partenerului.

Activatori:
Pagoda din jad, cu 9 nivele

Breloc cu simbolul dubla fericire

Prisme din cristal

Pagoda din cristal

Fantana cu 2 dragoni si nod mistic

Bratara cu Phoenix si Dragon

Bratara cu rate mandarine

Bratara din cuart roz cu piatra Dzi cu floare de  lotus

Pereche de rate mandarine, din cuart roz, pe frunza din jad
9 STEAUA PROSPERITATII VIITOARE, ocupa in acest an sectorul de
NORD-EST
Steaua purpurie a prosperitatii viitoare, este o stea de foc, ce ocupa palatul de Nord-Est, al carui element este Pamantul. Atrage norocul de bogatie (in special prin investitii) si este benefica, in special ficei celei mici din familie. Steaua 9, poarta cu ea energiile benefice ale faimei si recunoasterii si va propulseaza pentru recompensa pe care o meritati, pentru munca dvs. Puteti activa aici: cu 9 lampi cu sclipici, 9 broscute mici cu banuti in in gura, decoratiuni de culoare rosie, 9 monede feng shui cu fir rosu si multa lumina.

Activatori:
Sabie dragon, cu 9 inele

Breloc cu sabie dragon, cu 9 inele

Corabie cu 9 zei ai bogatiei

Sabie dragon cu 9 inele ale puterii

Broscute cu banuti in gura - bogatie


MARELE DUCE JUPITER sau TAI  SUI
Marele Duce Jupiter, se afla in acest an in sectorul de Sud-Est (112,6 grade - 127,5 grade). Nu dormiti cu capul spre aceasta directie si nu-l infruntati (nu stati cu fata spre el). Evitati zgomotul in aceasta zona.

                                                
                                                        Remedii:
Pi Yao

Pandantiv din jad, cu Pi Yao

Breloc de protectie, cu Pi Yao

Pi Yao, cu  sabia de foc

Placheta cu Tai Sui

Pi Yao pe Pa Kua, cu sceptrul puterii ( Ru Yi )

Bratara din jad, cu Pi Yao

CELE TREI UCIDERI, se afla pozitionate in sectorul de sud
Spre deosebire de Marele duce Jupiter, acestei zone trebuie sa-i faceti fata, s-o infruntati.
Remedii:


Sper din tot sufletul, ca v-am fost de ajutor. Ascultati-va inima, folositi-va intuitia si creeati armonie si pace in jurul dvs. O sa vedeti ca totul o sa fie bine, daca priviti in viitor cu ochii mintii, si simtiti totul din adancul sufletului!

3 comentarii:

  1. de unde se pot procura aceste remedii, activatori, care tocmai sunt postate pe pagina,sunt foarte frumoase

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna seara,puteti intra in magazinele noastre si lasati comanda pe formular sau ne puteti contacta pe una din adresele de e-mail afisate in semnatura mea:
    Carmen Lache
    Shops manager
    Contact:
    Email: carmen.lache@yahoo.com
    carmen.lache@gmail.com
    Mobil: 0742.140.765
    Magazine:
    "Gifts" - magazin online : http://www.carmenlache.shopmania.biz/
    "Gifts" - magazin Carmenlache : http://www.magazine-online.ro/carmenlache/
    "Gifts" - catalog de produse : http://www.clubafaceri.ro/director/stand/16039/Lache+Carmen+Coca+AF.html/
    "Gifts" - site de prezentare magazin : http://www.carmenlache.wgz.ro/
    "Gifts" - magazin online: http://www.gifts.allshops.ro/
    "Universul Feng Shui" - consultanta: http://universulfengshui.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere