miercuri, 12 ianuarie 2011

Numerologie - notiuni de baza

Numerologia – o straveche stiinta ce consta dintr-o analiza numerica a vietii, ( pornind de la data nasterii dvs. si analiza numelui pe care il purtati ). Numerologia e un sistem practic, care ajuta la dezvoltarea intuitiei si la dobandirea succesului material – credinta in puterea numerelor exista de mii de ani : « numerele pot vorbi ».
« O viata implinita nu inseamna sa ai carti bune, ci sa sti sa joci bine cu cele pe care le ai ».

 NUMEROLOGIE 


Inainte de a incepe analiza numerologica a datei dvs. de nastere si a numelui pe care il purtati, trebuie sa tineti cont de patru reguli importante :

  1. Numerele au si laturi bune si laturi rele. Ele simbolizeaza trasaturile pozitive si negative de caracter.
  2. Fiecare numar este diferit, nici mai bun, nici mai rau decat celalalt ; aceasta este parerea cea mai raspandita printre numerologii cei mai importanti ai lumii.
  3. Oamenii guvernati de aceleasi numere nu reactioneaza niciodata in  mod identic, ci doar au un potential similar de lucru. Atat.
  4. Intotdeauna trebuie sa luati in considerare toate numerele dvs. si efectul lor combinat. Nu veti fi niciodata reprezentat(a) doar de un singur numar, chiar daca el apare de mai multe ori in numerograma dvs.
Aveti un nume , un prenume, o data de nastere si toate acestea constituie un amalgam de cifre care ne conduc spre sansa dvs. in viata.
A avea noroc inseamna, sa va cunoasteti foarte bine pe dvs. insiva.
Caci nimic nu e lasat la voia intamplarii. Totul este rezultanta unei vibratii esentiale, fructul altor vibratii provenite fiecare din literele care va compun numele si prenumele, din fiecare cifra a datei dvs. de nastere.

Intr-o analiza completa se vor regasi urmatoarele elemente:

Cifra destinului ( CD ) – drumul de urmat in viata :
Cifra destinului este numarul dvs. individual cel mai important.
Se gaseste in data nasterii.
Functia cifrei destinului: drumul de urmat in viata,care se potriveste cel mai bine naturii dvs. Numarul care va guverneaza va arata, deci, directia in viata si sansele pe care le veti atrage, talentele si caracteristicile dvs. Este posibil insa sa refuzati sa urmati aceasta directie, mai ales atunci cand numarul zilei dvs. de nastere este diferit de cifra destinului.

Numerograma zilei de nastere ( tabel ) :
Numerograma zilei de nastere este un tabel in care se introduc toate cifrele din data nasterii dvs.intr-o anumita ordine.
Cu ajutorul numerogramei zilei de nastere puteti vedea in ce directie ati evoluat si v-ati dezvoltat.

Liniile numerogramei :
Existenta unei serii de trei cifre in numerograma dvs. va intareste caracterul intr-un fel sau altul, acest lucru depinzand de numerele respective.
Aceste serii sunt numite "Bazele numerice complete", "Sagetile lui Pitagora" sau, pur si simplu, "Linii".

Ziua de nastere ( Z ) :   
Cifra zilei de nastere este reprezentata chiar de ziua in care v-ati nascut. Ea evidentiaza acele calitati si lucruri cu care va simtiti in siguranta si cu care sunteti in largul dvs., felul in care reactionati in viata de zi cu zi. Cifra zilei de nastere se refera la sansa si reprezinta al doilea numar ca putere si importanta dupa cifra destinului.

Luna nasterii ( L ) :
Numarul ce corespunde lunii de nastere are o influenta mai mica decat cea a zilei de nastere. El ofera o indicatie generala asupra comportamentului la inceputul vietii ( copilarie – adolescenta ).

Anul nasterii ( A ) :
Anul nasterii se analizeaza in doua moduri :
a)      analiza numarului anului redus la o cifra – ofera informatii in ceea ce priveste realizarea finala sau scopurile ce trebuiesc atinse in viata
b)     analiza ultimelor doua cifre ale anului de nastere – reprezinta ajutorul sau obstacolele intreprinse de destin in raport cu realizarea finala

Cifra obiectivelor ( O ) :
Va arata ce puteti realiza efectiv, catre ce anume va indruma cifra destinului. Ca importanta ocupa pozitia a treia. De obicei, atunci cand refuzati sa luati in considerare « obiectivele » dvs., incep sa se manifeste laturile negative ale numarului sub influenta caruia va aflati.

Cele trei cicluri ale vietii :
Sansele care se ivesc pe parcursul existentei, apar in cicluri.
Data completa a nasterii este baza de la care se vor forma cele trei cicluri ale existentei in viata dvs. Primul ciclu se afla sub influenta numarului fadic al lunii in care v-ati nascut, cel de-al doilea ciclu se afla sub influenta numarului fadic al zilei dvs. de nastere, iar ultimul ciclu se afla sub influenta numarului anului dvs. de nastere, obtinut prin adunere fadica.
In spatele fiecarui ciclu individual se ascunde o provocare : aceasta indica acele inhibitii sau restrictii autoimpuse care trebuie depasite  pentru a atinge implinirea de sine. Cea de-a treia provocare este cea mai importanta. Desi apare in timpul celui de-al treilea ciclu, restrictiile sale sunt resimtite de-a lungul intregii vieti.
Pe masura ce avansam in varsta, provocarile isi pierd din putere, pentru ca de obicei sunt constientizate si depasite.

Momentele cruciale :
Exista patru momente cruciale in viata noastra, momente in care au loc evenimente semnificative, dar este posibil ca acestea sa nu fie recunoscute ca atare decat mult mai tarziu.
In timpul acestor momente cruciale energia noastra interioara este mult sporita, si acest lucru ne ajuta sa intampinam intr-o maniera pozitiva sansele ce ni se ofera.
Momentul crucial dureaza un an, dar efectele sale pot fi resimtite pe parcursul unei perioade mai lungi de timp. Poate fi simtit cu cel mult un an inainte de a debuta, iar efectele sale pot dura doi sau trei ani, cu toate ca intensitatea maxima va fi resimtita in timpul primului an de tranzit.

Analiza numelui:


Domeniul                             Vocale = aspiratii intime                                                  
spiritual                               /         /
                                     Nume   +  Prenume
 ………………Numar ereditar    Numar activ      = numar de expresie
                              ( pasiv - )               ( activ + )
                                             /         /
Domeniul                         Consoane  = realizari concrete         
material si fizic




Numarul intim – cifra vocalelor ( V ) :
Vocalele existente in numele si prenumele dvs., exprima aspiratiile intime, dorintele profunde. Ele reprezinta “eul” ascuns.
Cifra vocalelor are multe denumiri : -motivatie
                                                     -chemare interioara
                                                     -ambitie
                                                     -dorinta puternica ....

Numarul de realizare - cifra consoanelor ( C ) :
Consoanele existente in numele dvs. arata imaginea dvs. asa cum se formeaza ea in ochii strainilor, prima impresie pe care o creati. De asemenea, ea influenteaza si parerea pe care o aveti despre propria persoana, desi nu in mod constient. Consoanele se preocupa de realizarile concrete si prin extensie de viata sociala, profesionala si materiala. Ele sunt « eul » exterior, cel care se vede.
Acest numar poarta multe nume : -al personalitatii
                                                   -al impresiei
                                                   -al eului latent sau pasiv....

Numarul de expresie - cifra numelui complet ( N ) :
Cifra numelui complet , descrie trasaturile de caracter, calitatile si slabiciunile, sanatatea si conditia fizica si modul de exprimare in diferitele domenii ale vietii.
Reprezinta cel mai important numar pe care il putem controla (deoarece numele este singurul pe care il putem schimba ).
Cifra numelui complet influenteaza situatiile pe care le atragem, actiunile si relatiile cu cei din jur.
Poarta diferite nume : -exprimare
                                  -destin
                                  -caracter ....

Numarul activ - cifra prenumelui ( P ) :
Prenumele pe care il purtati, luat separat, exercita o influenta foarte precisa asupra vietii dvs. personale. Numai prenumele are o influenta activa asupra comportamentului.
Cifra prenumelui mai este numita si Cheia, sau Esenta.Cheia va va deschide usa vietii.

Numarul ereditar ( pasiv ) – cifra numelui de familie ( F ) :
Numele de familie are o influenta pasiva si secundara si el reprezinta o tendinta ereditara. Influenteaza numarul de expresie, dar este mai putin activ decat prenumele.

Cifra energetica ( E ) :
Este numita si cifra fundamentala sau a realitatii.
Pune in lumina ce anume poate fi realizat din acele lucruri la care va predispun efectele combinate ale cifrei destinului si cifrei numelui complet. Efectul este subtil in plan secund. Va arata care este pozitia cel mai usor de atins de catre dvs.

ALFABETUL ( I ; PV ; LF ; LM )
Prima litera a unui nume, le domina pe celelalte ; odata rostita ea "coloreaza" toate celelalte litere care o urmeaza. Poarta numele de INITIALA ( I ) sau "piatra de temelie":
-influenteaza in mod subtil atat cifra numelui, cat si pe cea a prenumelui
PRIMA VOCALA ( PV) din numele pe care il purtati se mai numeste "ecoul sufletului":
-evidentiaza prima dvs. reactie emotionala in fata unui eveniment
LITERA FINALA( LF ) adeseori numita si "reazemul principal":
-influenteaza felul in care duceti la bun sfarsit ceea ce intreprindeti
LITERA DE MIJLOC( LM ) numita si "cheia de bolta "(apare doar in numele cu un numar impar de litere ):
-accentueaza acele porniri ce uneori se pot manifesta chiar ca obsesii, dependenta sau dezechilibru energetic
Initiala este insa litera cea mai importanta, urmata de prima vocala.

Numerograma numelui ( tabel ) :
La fel ca si cea a zilei de nastere, aceasta numerograma va arata care sunt punctele tari sau slabe, asa cum apar ele in numele pe care il purtati.
In general este mai bine daca numerele care lipsesc din numerograma zilei de nastere se regasesc in cea a numelui, pentru ca acest lucru va usureaza viata.

Numerele dominanate – cifre intense - ( CI ) :
Numarul care apare de cele mai multe ori in interiorul numelui dvs. se numeste cifra intensa si arata care sunt dorintele dvs. ascunse.
Uneori este cunoscut si sub numele de "pasiune calauzitoare" sau "pasiune secreta".In cazul in care este predominant, este posibil sa influenteze acele caracteristici date de cifra numelui, de cea a vocalelor si cea a consoanelor.
 Nu exista o regula fixa pentru a determina excesul unui numar, caci acest lucru depinde de cat de multe litere sunt in numele respectiv. In cazul in care cifra numerelor dominante este mai mare decat jumatate din numarul total de litere care alcatuiesc numele intreg, avem de-a face cu numere in exces, care capata o semnificatie negativa ( un exces de calitati poate sa se dovedeasca a fi un defect).

Numerele care lipsesc :
Orice numar, de la 1 la 9, care nu figureaza in numele dvs. reprezinta o calitate care va lipseste, iar daca acest numar nu apare nicaieri altundeva in profilul numerologic complet, va trebui sa cultivati in mod constient calitatea respectiva.

Caracteristica ascunsa ( CA ) :
Este o cifra mai putin importanta deoarece in majoritatea timpului nu este vizibila. Se mai numeste "mentalitate" si, cu toate ca vom fi constienti de forta ei ascunsa, nu ne vom folosi de ea decat ocazional, si anume atunci cand vom intampina dificultati in rezolvarea problemelor.

Temperamentul ( tabel ) :
Literele din numele dvs. influenteaza modul in care va finalizati planurile (vedeti clasificarile de mai sus ),dar fiecare litera in parte indica felul in care preferati sa va exprimati d.p.d.v.mental, fizic, emotional sau intuitiv.

Armonia dintre numerele dvs. :
Cele mai importante numere ale dvs. sunt cifra destinului, cifra zilei de nastere, cifra numelui complet si cifra energetica.
Este interesant de observat felul in care ele interactioneaza.

Cifrele literelor  de tranzit :
Folosind numele complet ,scris pe certificatul de nastere, se pot face prognoze asupra evenimentelor din viata noastra.
Fiecare litera a numelui dvs. va influenteaza viata un anumit numar de ani. Desi pare o practica bizara, este nefiresc de precisa.

Cifra evenimentelor ( CE ) :
Cifra evenimentelor indica esenta sau efectul combinat pe care este probabil sa il aiba literele de tranzit in momentul dat.

Este important sa stiti ca se pot calcula cifrele corespunzatoare numerelor dvs. norocoase (cifra destinului, cifra numelui complet si cifra zilei de nastere ), pentru a face prognoze zilnice.
Ziua universala care corespunde cifrei destinului dvs. este considerata a fi norocoasa.
Modul in care reactionati la vibratiile universale din jurul dvs., este influentat de cifrele zilei, lunii si anului personal.

Toate aceste cifre se calculeaza dupa anumite formule, iar rezultatul este interpretat. De cele mai multe ori acuratetea interpretarii este surprinzatoare.

Puteti comanda Studiul dvs. personal  (pentru a afla aceste date personale ), la una din adresele: 
              carmen.lache@gmail.com
Mob: 0742140765      Pret studiu personal: 168 RON                                                                    




























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu