miercuri, 20 octombrie 2010

Stelele Zburatoare in 2010

STELELE  ZBURATOARE IN 2010

4 februarie 2010 – 4 februarie 2011

Yin -Tigrul ( numit Tai Sui sau Marele Duce Jupiter), este zeul anului si se afla in NE3 intre gradele 52, 5* si 67,5*. Nu trebuie provocat desfasurand activitati cu fata spre el. In schimb, sezand sau desfasurand activitati cu spatele spre el veti beneficia de sprijinul si protectia lui.

Steaua Marele 5 Galben ( Wu Wang) , se afla in Sud-Vest si are nevoie de liniste si pace. Daca intrarea principala a casei dvs. se afla in Sud-Vest, ar fi de dorit sa folositi alta usa. Daca acest lucru nu se poate face folositi remedii de metal, ascultati in zona muzica simpla pentru pian sau folositi bolul cantator in fiecare zi. Sud-Vestul este locul „Doamnei casei” dar si al „Dragostei si Relatiilor interpersonale”, este deci imperios necesar sa folositi aici un remediu si sa faceti tot posibilul pentru a neutraliza aceasta energie negativ.

Cele Trei Ucideri, un tip de energie negativa, ocupa pozitia Nord. Spre deosebire de Tai Sui, este bine sa nu va intoarceti cu spatele, ci sa va asezati sau sa va desfasurati activitatile cu fata spre ele. ( Cura cu sare si 6 monede cufundate in sare, intr-un borcan si inchise pana la afrsitul anului, le va contracara efectul).

Nu uitati deci sa mentineti Nordul si Sud-Vestul casei in liniste si pace, cu un minim de activitati si zgomot. Nu incepeti nicio activitate de constructii cum ar fi: renovat, sapat, demolat sau constructie noua in sectoarele mentionate fara sa cereti sfatul unui consultant Feng Shui.

Steaua 2 - a Bolilor, se afla in Nord-Est. Daca petreceti mult timp in sector, sau daca dormitorul dvs. este asezat in Nord-Est, nu uitati sa puneti un Wu Lou ( calabash sau tartacuta) pe noptiera,  pentru a va pastra sanatatea. Wu Lou va protejeaza chiar daca dormitorul dvs. se afla in alt sector.

Steaua 3 - a Certurilor, se afla in Sud. Ea aduce conflicte, certuri, discordie in familie si intre prieteni. Pi Yao este un remediu bun pentru a neutraliza aceasta stea.
Steaua 7 -  a Jafurilor, se afla in Sud-Est, aducand pierderi si violenta. Rezidentii camerelor in Sud-Est sau a locuintelor cu fata spre Sud-Est pot sa fie victime ale  inselaciunilor, soldate in general cu pierderi financiare. Trebuie deci sa aveti grija de banii dvs. si precauti in a acorda incredere strainilor.
Steaua norocoasa 8 - a Prosperitatii, s-a asezat in centrul casei/ locatiei, asta insemnand ca Stelele Zburatoare anuale in 2010 sunt aceleasi cu cele ale perioadei 8 in care ne aflam pana in 2024. Energiile pozitive si negative vor fi duble. Incercati sa determinati exact locul stelei 8 si sa profitati la maximum de norocul pe care il aduce.
Steaua 9 - a Prosperitatii Viitoar, a zburat anul acesta in Nord-Vest. In 2010, „Stapanul casei” se va bucura de un noroc extraordinar in domeniul finantelor, a bunastarii. Aceasta stea aduce pe langa bunastare materiala si o recunoastere rapida a meritelor, a bunei reputatii. Daca intentionati sa renovati in casa, faceti in asa fel incat sa incepeti si sa terminati in acest sector.
Steaua 6 - a Norocului din Ceruri, se afla anul acesta in Est. Aceasta stea este considerata deosebit de auspicioasa, ea atragand manifestari ale norocului cand ne asteptam mai putin. Daca aveti intrarea principala in Est, veti avea parte de mult noroc!
Steaua 4 - a Dragostei si a norocului academic, se afla in Nord. Numita si „Steaua Florii de Piersica”, ea va aduce ocupantilor acestui sector multe momente romantice si poate chiar partenera/ul dorita. Cei care inca studiaza, vor avea mult noroc daca vor invata in acest sector.
Steaua alba 1- a Carierei, se afla in Vest. Aceasta stea aduce noroc in cariera, noroc in competitii,  in gasirea unui mentor. In general aduce victorii celor care se vor bucura de influenta ei.

Bineinteles sunt doar consideratii generale, asa ca nu trebuiesc trase concluzii pripite. Stelele Zburatoare au o semnificatie mult mai ampla, nu sunt pur si simplu bune sau rele. Exista multi alti factori de care trebuie sa tinem seama cand echilibram energetic o locatie. De exemplu: formele de relief din jurul locatiei pot sa determine puterea stelelor, interactiunea dintre energiile stelare si resedinta dvs. de asemenea. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu