duminică, 22 ianuarie 2017

Diagrama Stelelor Zburatoare - 2017 Anul Cocosului de Foc

 


Pe data de 28 Ianuarie se achimba anul chinezesc si intram in Anul Cocosului de Foc, an care vine cu multe oportunitati financiare si potential de acumulare de avere, invatatura, intelepciune. Tema anului este Victoria asa ca este foarte indicat sa plasati in centrul caminului dvs. Trinitatea Cailor (Victory horse, Precious și Windhorse).



Steaua 3 a Certurilor a zburat in acest an in palatul Cocosului, in Vest, asa ca anul va fi caracterizat de energia furiei, a ostilitatilor, a certurilor. In cazul in care casa dvs. are intrare in Vest sau locuiti in camera de vest a casei, va veti confrunta cu certuri in familie, certuri cu prietenii, probleme conflictuale la servici si chiar cu procese in instanta. Este necesar sa plasati in aceasta zona Buddha Acala pentru a tempera furia si ostilitatile.



Barbatii din familie si cei care ocupa pozitii de conducere, au energia scazuta in acest an deoarece Steaua 2 a Bolilor s-a mutat in Nord-Vest, care este palatul Patriarhului. Este posibil ca persoanele in varsta din familie ( bunici, parinti) sa aiba anul acesta probleme de sanatate.
Pentru a suprima aceasta energie puteti plasa in acest sector o imagine cu Kuan Yin cu Garuda Bird sau o Stupa cu Buddha Medicine.




Si palatul Matriarhal este afectat in acest an, deoarece Steaua 7 a Jafurilor si Violentelor, zboara in Sud-Vest (palatul mamei). Femeile vor fi mai vulnerabile la atacuri violente si pierderi materiale. Este bine sa purtati cu dvs. o amuleta Tam sau  21 Tara Prayer Wheel Amulet. Sa va asigurati ca aveti mobilul in siguranta, ca ati incuiat masina cand coborati din ea , sa nu purtati la vedere bijuterii foarte scumpe. Puneti-va pe geamul masinii un autocolant antiefractie!











Locuintele care au usa de intrare in Sud-Vest sunt de asemenea afectate de aceasta stea si sunt supuse spargerilor si jafurilor. Trebuie neaparat sa plasati in aceasta locatie Cei 2 Rinoceri albastrii sau perechea Rinocer si Elefant.



Si casatoriile sunt afectate in acest an pentru ca exista potentialul infidelitatii din partea ambilor parteneri. Afisati in Sud-Vest o pereche Dragon si Phoenix sau o Familie de Cocosi pentru a suprima aceasta energie nefasta a Sud-Vestului.


    



Steaua 9 a Realizarilor, se muta in acest an in Sud-Est. Acesta este palatul fiicei celei mari, astfel toate doamnele cu varste intre 40-50 de ani, beneficiaza de aceasta stea astfel incat promovarea si succesul vin in mod natural. Pentru a amplifica puterea acestei stele benefice, puteti amplasa in Sud-Est o fantana de apartament cu bambus si toata familia se va bucura de venituri nesperate si noroc.




Steaua 8 a Prosperitatii zboara in acest an in Est si aduce cu ea noroc de bani. Fii cei mari ai familiei au sanse si oportunitati de a straluci si a prospera.
Locuintele care au usa de intrare pozitionata in Est, vor avea in acest an noroc de prosperitate.
Puteti amplifica acest noroc, punand activatori de prosperitate de exemplu Stupa cu 8 Intrari.





Steaua Educatiei zbora in acest an in Nord-Est. Fii cei mici din familie beneficiaza de energia a acestei stele si in special toti copii de sex masculin. Puteti afisa in aceasta locatie Luohan of Scholastic Brilliance pentru a amplifica puterea acestei stele.




Fetele tinere din familie vor trebui sa depuna mai multe eforturi pentru ca ele sunt afectate de Steua 3 a Certurilor. Este necesar ca tot anul ele sa poarte cat mai mult culorea rosie si o Amuleta a Pacii.




Chiar daca in Est se afla o stea benefica, tot in Est s-a mutat si energia Celor trei Ucideri care aduce cu ea trei tipuri de nenorociri: pierderea celor dragi, pierderea de avere si pierderea reputatiei. Cei nascuti in anul Iepurelui sunt cei mai afectati. Plasati in acest loc  Three Lions Remedy sau 3 Celestial Guardians with Implements.












Tai Sui ( Marele Duce Jupiter) se muta in Vest in locatia Cocosului. Pentru a potoli setea lui Tai Sui nu trebuie sa stati deloc (tot timpul anului) cu fata spre el (sa nu-l infruntati) si este necesar sa plasati in acest loc  Tai Sui Plaque. Sunt afectati cel mai mult, cei care sunt nascuti in ani de Cocos, Iepure, Cal si Sobolan. Purtati tot anul amuleta cu Tai Sui.





Intrucat am primit foarte multe intrebari referitoare la cum se schimba activatorii si remediile in palatele locuintei si daca se tine seama de palate sau de stele zburatoare cand modificam pozitia lor, fac urmatoarele precizari:
1. Palatele locuintei se stabilesc conform principiului Pa Kua, cu ajutorul busolei Luo Pan, se stabilesc punctele cardinale, se traseaza cele 8 palate si se stabilesc problemele care trebuiesc remediate (in cazul caselor neregulate, cu colturi lipsa, cu scari in centrul casei, cu grinzi, etc....). Activatorii si remediile conform celor stabilite de analiza feng shui asupra locuintei nu se schimba anual, ele raman pe pozitiile stabilite deoarece analiza feng shui aplicata locuintei reprezinta "Harta Casei dvs." Isi modifica pozitia doar in cazul in care faceti modificari casei.
2. Stelele zburatoare sunt analizate anual conform astrologiei feng shui (deoarece ele isi modifica anual locatiile conform unei diagrame bine stabilite). In acest caz si activatorii si remediile isi modifica pozitia in functie de mutarea stelelor anuale. In afara de cele 9 stele zburatoare anuale, mai exista 2 perturbari anule (Cele 3 Ucideri si Marele Duce Jupiter) care isi schimba anual pozitia si pe care le remediem in fiecare an.
Acestea fiind spuse sa analizam putin stelele zburatoare:

                                                              STELELE  NEFASTE:


STEAUA 3 A CERTURILOR, s-a mutat in Vest. Aceasta stea aduce cu ea certuri, litigii, si probleme cu autoritatile. Ii afecteaza in primul rand pe cei nascuti in anul Cocosului.
Remediu:
-Buddha Acala sau Buddha Vesel cu ainuta rosie
-purtati culoarea rosie sau bijuterii cu pietre rosii



STEAUA 2 A BOLILOR, s-a mutat in Nord-Vest, in palatul Patriarhului. Este afectat "stapanul casei" (tatal) si cei nascuti in ani de Caine si Mistret. Atentie la bolile de plamani!
Femeile insarcinate si persoanele in varsta nu trebuie sa aiba dormitorul in aceasta zona in acest an. Trebuie evitate culorile de pamant si de foc ( focul produce pamant) din aceasta zona.
Remedii:
-zeita Kuan Yin a compasiunii cu Garuda
-Buddha Medicine
                                   -Wu Lou

MARELE 5 GALBEN, s-a mutat in Sud. Sunt afectate fiicele din familie si cei nascuti in anul Calului. Persoanele care locuiesc in camerele de Sud ale locuintei trebuie sa fie atente la problemele cardiace. 5 Galben este tot o stea de pamant asa ca trebuiesc eliminate din aceasta zona culorile de pamant si de foc (focul creeaza pamant). Nu se fac in aceasta zona, in acest an, renovari, zgomote....zona trebuie sa fie cat mai linistita.
Remedii:
-pagoda celor 5 elemente
-pilonul triplu cu 5 elemente
                                    -clopotel cu 5 etaje


STEAUA 7 A JAFURILOR SI PIERDERILOR MATERIALE, s-a mutat in acest an in Sud-Vest (Palatul mamei). Afecteaza in primul rand pe "stapana casei" si pe cei nascuti in ani de Oaie si Maimuta. Evitati sa fiti in locuri nepotrivite, la momenta nepotrivite!
Remedii:
-rinocer si elefant
-2 rinoceri albastrii
-amuleta contra jafurilor

                                                                   STELELE  FASTE:



STEAUA 8 A BOGATIEI, s-a mutat in Est. Ii avantajeaza pe cei care ocupa camerele din sectorul de Est al locuintei si pe cei nascuti in anul Iepurelui.
Activatori:
-stupa ce cele 8 intrari
-cei 8 copaci ai bogatiei
-broscuta cu banut in gura
-saculetii abundentei


STEAUA 6 A NOROCULUI  CERESC, s-a mutat in Nord. Ii avantajeaza  pe toti cei care au usa de intrare in aceasta zona si pe cei nascuti in anul Sobolanului.
Activatori:
-steaua polara (figurina)
-zeii norocului
-6 banuti legati cu fir rosu



STEAUA 1 ALBA A CARIEREI, s-a mutat in centru. Aduce cu ea victorie in cariera, reusite la scoala, victorie asupra concurentei.
Activatori:
-cei 3 cai ai Victoriei
-sfera din onix alb
-maimuta pe elefant
-maimuta pe cal
-sceptrul puterii



STEAUA 4 A DRAGOSTEI SI SCOLASTICA, s-a mutat in Nord-Est. Aduce cu ea noroc in dragoste si noroc la examene. Ii avantajeaza pe cei nascuti in ani de Bivol si Tigru si pe mezinii familiei.
Activatori:
-ratele mandarine
-crapii care sar poarta dragonului
-perechea de dragon si Phoenix
-pagoda cu 9 nivele
-glob pamantesc din cristal


STEAUA 9 A BOGATIEI VIITOARE, s-a mutat in Sud-Est. Aduce cu ea recunoastere, fericire si prosperitate viitoare. Ii avantajeaza pe fiica cea mare si pe cei nascuti in ani de Dragon si Sarpe.
Activatori:
-fantana de apartament cu 9 bambusi
-nod mistic
-9 copacei verzi
-caseta cu 9 dorinte


Despre celelalte 2 perturbari v-am spus deja ( Cele 3 Ucideri si Marele Duce Jupiter)
Remedii:
-sabia de monede ( pentru Cele 3 Ucideri )
-Pi Yao ( pentru Marele Duce Jupiter )

Va doresc un an Victorios al Cocosului de Foc ! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu